За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Максимален Ток
109
110
115
116
114
117
32
118

Аксесоари за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KS-BNCU0212 - Универсален BNC конектор
Висококачествен универсален BNC конектор за употреба с коаксиални кабели и комбинирани микрокоаксиални кабели RG59. С пружинка и винт, позлатена игла. ..
BFJ007 - Гръмозащита за видеосигнал
Гръмозащита за видеосигнал, подходяща за използване с всички технологии за видеонаблюдение по коаксиален кабел - AHD, TVI, CVI и аналогови. Време за реакция: 0.1ms. Високо качество. Компактни размери ..
FS-HDP4102P – Висок клас HD видео балун
Еднокаланел пасивен HD Видео балун от висок клас с вградена TVS защита, за пренос на данни по UTP/FTP. Работа с всички аналогиви HD технологии.   Пасивен преобразувател - Видео балун за пренасяне на сигнал по UTP/FTP. Съвместимост с всички аналогови технологии AHD, CVI и TVI камери. Еднократен пасивен HD Видео балун. Не изисквва н..
FS-S1004EP-E - 4 портов PoE мрежови комутатор с 1 up-link
Специализиран PoE комутатор, предназначен за видеонаблюдение и мрежови системи. Той осигурява 4 x 100Mbps Ethernet портове и  1x 100Mbps порт, поддържащи функцията VLAN. Eфективно предпазване на цялата система при поява на буря. Устройството осигурява безопасен трансфер на данни.    Модел: FS - S1004EP-E; Начин на зах..
GA-610AHD - HD пасивен видео балун
Пасивен преобразувател (видео балун) за пренос на видео сигнал по UTP/FTP (усукана двойка)  предназначен за AHD, TVI и CVI камери. Висока степен на филтрация, защита от интерференция при ниска и висока честота, пренос на сигнала без затихване, защита от пикове, галванически разделени първична ивторична намотка. Изнесен кабел с BNC к..
KS-1210 - Захранващ блок за видеонаблюдение 10A
Стабилизиран захранващ блок за CCD камери с два изхода. Входящо напрежение 220V AC. Изходящо напрежение 12V DC, 10А с възможност за регулиране на изходното напрежение. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи като контрол на достъпа, диодно осветление и др.            ..
KS-M006 - Микрофон за видеонаблюдение
Специализиран микрофон за видеонаблюдение с изключително компактни размери Обхват 30 до 50 квадратни метра. Конектори RCA и DC. Консумация 5mA. ..
KS-M008 - Микрофон за видеонаблюдение
Специализиран прецизен микрофон за видеонаблюдение с изчистени до минимум шумове. Голям обхват от 5 до 150 квадратни метра. Консумация 12mA. Клема за конектори RCA и DC. Размери диаметър 70мм, височина 40мм. ..
-27.2%
KS-M008D- Цифров микрофон за видеонаблюдение
Специализиран прецизен микрофон за видеонаблюдение с изчистени до минимум шумове и вграден Digital Processor. Голям обхват от 5 до 150 квадратни метра. Консумация 12mA. Конектори RCA и DC. Размери диаметър 70мм, височина 40мм. ..
KS-M010H - високочувствителен микрофон за видеонаблюдение
Специализиран микрофон за видеонаблюдение, с който ще сведете до минимум страничния шум. Обхват на устройството: от 10 до 100 квадратни метра Захранващо напрежение: 12V DC, 20mA Изведени кабели за лесно свързване Размери: 80мм х 80мм х 26мм ..
KS-M011H - микрофон за видеонаблюдение
Висококачесвен микрофон за специализирано видеонаблюдение Обхват: от 10 до 100 метра Захранване: 9-12 DC, 18mA Изведени кабели за лесна връзка   ..
KS-PW - Захранващ мъжки конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (мъжки). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
PTZ-B1 - Управляема стойка 200°
Управляема PTZ стойка със завъртане по хоризонталата. Ъгъл на завъртане 200°. Интерфейс за управление RS-485. Поддържани протокол: PELCO-D; Адрес: ID 01; Bitrate 2400; 128 пресет позиции; Възможност за монтаж на камера до 2,5кг; Степен на влаго и прахозащита IP44; Размер L-170мм, W-70мм, за стенен монтаж; Бял цвят. Зах..
PTZ-B2 - Управляема стойка по хоризонтала и вертикала
Регулируема по хоризонтала и вертикала PTZ RS-485 стойка. Ъгъл на завъртане - по хоризонтала 300°, по вертикала 60°; Интерфейс за управление RS-485. Поддържани протокол: PELCO-D; Адрес: ID 01; Bitrate 2400; 128 пресет позиции; Възможност за монтаж на камера до 2,5кг; Степен на влаго и прахозащита IP44; Размер L-170мм, ..
WP-226 - Пасивен видео балун
WP-226 - пасивен преобразувател PV (видео балун) за пренос на видео сигнал и захранващо напрежение по UTP/FTP кабели (усукана двойка) до 300м. Подходящи за използване в системи с AHD, TVI, CVI камери. Галванично разделена сигнална част. Висока степен на филтрация, защита от интерференция при ниска и висока честота, пренос на..
FK-1006-POE - специализиран 6 портов PoE мрежови комутатор
Специализиран за видеонаблюдение висококачествен 6 портов PoE мрежови комутатор с 1 порт за NVR и 1 порт за uplik към мрежата. Мрежови портове: 6 порта -  4xPoE+2xUplink 10/100Mbps PoE линия: End-Span (1/2+, 3/6-); PoE стандарт: IEEE 802.3af; Захранване за всеки от портовете: 15.4W/30W; Общо захранване: 65W; Чест..
FS-HDP4101P – HD Видео Балун от висок клас
FS-HDP4101P висок клас пасивен преобразовател - видео балун. Използван за пренос на видео сигнал по UTP/FTP. Съгласува импеданса на преносната линия и източника на сигнал.   Пасивен преобразувател (видео балун) за пренос на видео сигнал по UTP/FTP (усукана двойка)  съвместим с всички HD аналогови технологии от ново поколение - AH..
KS-1215 - Захранващ блок за видеонаблюдение 15A
Стабилизиран импулсен захранващ блок за видеонаблюдение с два изхода. Входящо напрежение 220V AC. Изходящо напрежение 12V DC, 15А с възможност за регулиране. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи: Контрол на достъпа, диодно осветление и др. ..
KS-PWF - Захранващ женски конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (женски). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
FS-S1008EP-2G — 8 портов PoE мрежов комутатор с 2 GB up-link порта
Професионален PoE комутатор с 8 PoE x100Mbps Ethernet порта и 2x10/100/1000 Mbps up link порта.  Високо ниво на мълниезащита (до 4KV) или спад на напражението в електрическата мрежа. Висок клас PoE switch покриващ стандарта IEEE802.3af/at (PoE/PoE+), който може да достави до 30W мощност на порт, което позволява захранване и мрежова свързаност ..
Нов

Аксесоарите при планирането на една система за видеонаблюдение могат да изглеждат на пръв поглед ненужни, но в действителност те играя огромна роля за правилната експлоатация на целия комплекс и въобще за добрите резултати от неговата работа. Сред аксесоарите за видеонаблюдение можете да откриете най-разнообразни такива, включително микрофони и конектори, които да гарантират успешната работа и инсталация на вашата система за сигурност. Предлаганите от KassabaSystems продукти, обобщени в раздел аксесоари на нашия уеб сайт се характеризират с високо качество и ясен произход, на които ние държим особено в стремежа да отговорим на вашите очаквания. Освен всичко останало ние държим и нашите продукти да бъдат предлагани на изключително разумни цени, което ни прави предпочитани партньори за всеки, който има нужда от адекватно видеонаблюдение за обект, чиято сигурност е от повишено значение. Балансът на качество и цена е важен за всеки клиент и ние се стремим да предложим най-доброто в този аспект. На практика като аксесоари се определят редица компоненти от една охранителна система, които често не попадат в полезрението на обикновения наблюдател. Не подценявайте техните функции, които могат да бъдат разликата между добра и лоша система за видеонаблюдение. Аксесоарите за видеонаблюдение не са достатъчно познати на широката аудитория и това често предполага консултацията със специалист в тази област за ефективното планиране, инсталиране и експлоатация на тези детайли. Ако имате въпроси, то ние с радост ще отговорим на вашите очаквания и ще ви предложим решение, което да удовлетвори в най-голяма степен вашите потребности. Потърсете ни още днес, за да откриете най-удачните аксесоари, които да паснат на вашите планове. Ние ще ви консултираме кое е нужно и кое не при инсталацията на вашата нова система. Ще ви предоставим и информация от първо лице за предимствата на един или друг аксесоар, защото знаем, че това е нещо изключително важно за вас, за да сте убедени в правотата на своя избор.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2017 © Всички права запазени