За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.

Кабели за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KS-2-5- готов кабел за видеонаблюдение 5 м
Специализиран двоен кабел за видеонаблюдение с дължина 5 метра. Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 5 метра. Диаметър 4мм. ..
KS-2-5L- кабел за видеонаблюдение 5 м.
Висококачествен специализиран двоен кабел за видеонаблюдение. Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 5 метра. Диаметър 3мм. ..
KS - 2-10L- кабел за видеонаблюдение 10 м
Висококачествен специализиран двоен кабел за видеонаблюдение. Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 10метра. Диаметър 2мм. ..
KS-2-10 - Кабел за видеонаблюдение 10м.
Висококачествен специализиран двоен кабел за видеонаблюдение. Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 10метра. Диаметър 5мм. ..
KS-2-20 - Кабел за видеонаблюдение 20м.
Висококачествен специализиран двоен кабел за видеонаблюдение Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 20метра. Диаметър 5мм. ..
KS-2-20HD - HD кабел за видеонаблюдение 20м
Специализиран 20м HD кабел, подходящ за свързване AHD, CVI, TVI камери Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 20метра. Диаметър 3.2мм. ..
KS-2-20L - Кабел за видеонаблюдение 20м
Специализиран 20м кабел, подходящ за свързване на системи за  видеонаблюдение Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC (видеосигнал) и DC ( захранване). Фиксирана дължина 20метра. Диаметър 3.2мм. ..
SOLD OUTKS-2-30 - Кабел за видеонаблюдение 30м.
Бисококачествен специализиран двоен кабел за видеонаблюдение. Сигнал и захранване с фабрични конектори BNC и DC. Фиксирана дължина 30 метра. Диаметър 5мм. ..
KS-3-20 - Кабел за видеонаблюдение с аудио 20м.
Висококачествен специализиран троен кабел за видеонаблюдение - видео сигнал, захранване и звук. Фабрични конектори - BNC, DC, RCA. Фиксирана дължина - 20метра. Подходящ за употреба с микрофони. Диаметър 6мм. ..
KS-3-30 - Кабел за видеонаблюдение с аудио 30м.
Висококачествен специализиран троен кабел за видеонаблюдение - видео сигнал, захранване и звук. Фабрични конектори - BNC, DC, RCA. Фиксирана дължина - 30метра. Подходящ за употреба с микрофони. Диаметър 6мм. ..
KS-NET10 - специализиран мрежови пач кабел 10 метра за IP камери
Висококачествен мрежови пач кабел за свързване на PoE цифрови камери за видеонаблюдение. Дължина : 10 метра Фабрични конектори: RJ45. Cat5e, AWG25 ..
KS-NET18 - готов мрежови 18.3 м пач кабел за свързване на PoE IP камери
Мрежови пач кабел от висок клас с дължина 18.3 метра и готови конектори. Подходящ за свързване на PoE (Power Over Ethernet) IP камери за видеонаблюдение. Дължина : 18. 3 метра Фабрични конектори:  RJ45, Cat5e, AWG25 ..
KS-NET30 - готов 30 м мрежови пач кабел за свързване на IP камери
30 метров мрежови кабел с фиксирани конектори. Подходящ за свързване на PoE  и стандартни IP камери за видеонаблюдение Дължина: 30 метра Фабрични конектори: RJ45. Cat5e, AWG25 ..
Кабел микрокоаксиал RG59+ 2х0.75
Висококачествен комбиниран микрокоаксиален кабел RG59 + захранващ 2 x 0.75мм; Изцяло меден - медно жило и медна оплетка с 96% съдържание на мед; Импеданс 75 Ом; Висока плътност на оплетката 96%;  Ролки по 100 и 200 метра; Обявената цена е за 1 линеен метър; Налични ролки с дължина 100 и 200 метра; Тегло: 5.2кг. з..
Пач кабел BNC към BNC 1M
Вид на кабела: RG59 BNC към BNC с фиксирана дължина 1 метър. Фабрични BNC конектори. Подходящ за употреба с 16 канални видеобалуни при монтаж в рак шкаф. ..
FTP-CAT5e+2*0.75 комбиниран мрежови кабел
Висококачествен комбиниран мрежови кабел FTP CAT5E + захранващ 2 x 0.75мм; Изцяло меден - медно жило и медна оплетка с 95% съдържание на мед; Импеданс 100Ω; Висока плътност на оплетката 96%;  Дължина на ролка: 305 метра; Обявената цена е за 1 линеен метър; Дървена макара 305 метра; ..

Използването на кабели, гарантиращи нормалното функциониране на всякакъв вид, захранвана с енергия апаратура е нещо, което възприемаме за даденост в модерния технологичен свят. Истината е, че правилното окомплектоване с подходящи за целта кабели на една охранителна система е съществено за нейното успешно и дълготрайно експлоатиране.

KassabaSystems разполага с широка гама продукти в контекста нуждата от качествено окабеляване на системите за сигурност при обезпечаване ефективността при охраната на високорискови обекти. Това включва специализирани тройни и сиамски кабели за видеонаблюдение, чиято дължина е фиксирана на 20 метра, 30 метра и 40 метра. Предлаганите кабели разполагат и с фабрично вложени конектори за максимално удобство.

Предлаганите сиамски кабели са с включени конектори от типа BNC и DC.Когато говорим за тройните кабели пък освен BNC и DC, те включват и RCA конектори. Стремежът ни е да покрием всяко потенциално търсене на нашите клиенти и да им предоставим продукти с най-високо качество.

Освен горепосочените кабели, при нас ще можете да намерите и абсолютно всички проводници, асоциирани с проектирането на системи за видеонаблюдение. Сред тях и микрокоаксиални и коаксиални кабели, кабели с усукана двойка и двойни коаксиални кабели. Предлагаме и UTF и FTP кабели за специализиран пренос на сигнал от провежданото с камери видеонаблюдение, както и захранващи кабели от типовете - ШВПЛ-А , ШВПЛ-Б, ШВПС и СВТ. Ако търсите консултация за това как да се справите с окабеляването на вашата система за видеонаблюдение, то не се колебайте да ни потърсите, за да съумеем навреме да ви помогнем да изберете най-удачните кабели, които да гарантират изправността на целия комплекс.

KassabaSystems се стреми да предложи на своите клиенти не само широка гама продукти в областта на кабелите за видеонаблюдение, а също така и отлични цени без конкуренция на българския пазар, което да повиши ефективността на направените от вас инвестиции по обезпечаване сигурността на охраняваният от вас обект в дългосрочен план.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2017 © Всички права запазени