За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Инсталирай приложение XMEye само за 5 минути

от Silvia Grudeva | Публикувано в Съвети за видеоконтрол | Все още няма коментари | 1446 прочита

Искате да закупите безжично устройство за видеонаблюдение или вече сте поръчали новата си WiFi камера от нас, но все още се затруднявате с инсталирането и конфигурацията на мобилното приложение за отдалечен достъп ХМEye ? Следвайте нашите указания и в рамките на 5 минути ще успеете да се свържете с нея.

Имайте предвид, че всяко устройство работи с различно мобилно приложение. XMeye е мобилното приложение на XM / JUFENG (TRX) и е съвместимо с всички TRX: видеорекордери, ip камери и NVR устройства. 

Ето защо е важно да обърнете внимание в описанието на закупената техника. Инсталирането на приложение ХМEye е лесно и бързо. То работи безпроблемно с всички устройства, с Android или iOS. Необходимо е да влезете в App Store на вашия мобилен телефон, за да свалите безплатното приложение. След това включете камерата, отдолу под устройството има Reset бутон. Натиснете го и задръжте за ок. 10 сек.

 

При стартиране на приложението ще се покаже следният прозорец

 

Тук имате възможност да се регистрирате като нов потребител или да влезете през Local Login.

Следващата стъпка от Device List е да изберете знака „+”

В Add Device изберете WIFI Config ( необходимо е предварително да сте се свързвали с телефона си към WIFI в обекта, в който ще бъде устройството)

В случай, че сте следвали нашите насоки, трябва автоматично да се появи наименованието на мрежата към която сте се свързвали. Тук е необходимо единствено да поставите отметка на посочените прозорчета.

При правилно свързване, ще се появи радар, който в рамките на 2 минути трябва да открие устройството.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2018 © Всички права запазени