За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Видео бебефони

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KJ-VR10ST-W - Fisheye цифрова Wi-fi камера с вграден микрофон 720P
Ултра широкоъгълна 180° безжична цифрова WiFi IP камера с вграден микрофон и резолюция 720P (1280x720). Устройството е подходящо за вътрешно наблюдение и  контрол на търговски обекти, офиси, магазини или на дома. Благодарение на 2x1W White LED диода е възможно нощно наблюдение на разстояние до 10 метра. Възможен запис на Micro SD карта пам..
TRX - P10FC - панорамна Wifi 180° камера
Smart Fishey камера за вътрешно видеонаблюдение с двупосочно аудио и възможност за отдалечено наблюдение в реално време. Камерата е с резолюция 720Р и 1.44 мм фиксиран обектив, който обхваща 180° ъгъл. Вградени  2x1W White LED диода за наблюдение в нощен режим до 10 метра Модел: TRX - P10FC  DSP: Hicsilicone 3516C Вид н..
-19%
TRX-J012 – Wireless IP SMART HOME КАМЕРА 720P
WI-FI камера за вътрешно наблюдение 720Р. Устройството позволява завъртане на обектива на 360° по хоризонтал и 110° през смартфон. Камерата е с вграден микрофон и двупосочно аудио. Позволява запис на Micro SD карта памет с капацитет до 64 GB. Опция за получаване на нотификация при регистрирано движение. Безплатен CMS за  добавяне ..
Нов
TRX-J015MPX - WiFi управляема IP камера 720P
Управляема IP камера с висока HD резолюция 720P 1280x720 25fps видео поток в реално време.  Матрица: 1/4" Omnivision; Процесор: DSP HiSilicon Hi3518E; Резолюция: 720P 1280x720; Фиксиран обектив 3.6мм; IR подсветка: 10*Ф5мм с обхват до 10 метра; Режим на работа: IP; Управление: по хоризо..
-20.4%
YS-J016MPX - безжичен алармен комплект
Алармене система и видеонаблюдение в едно. Wi- Fi безжична алармена система за вътрешно наблюдение с 1MPX камера PT (Pan / Tilt) , която позволява завъртане по хоризонтал - 270° и вертикал 120°. В комплекта ще намерите 2 броя PIR датчици, безжичен магнитен сензор за врата/ прозорец и дистанционно управление. Системата е подходяща за из..
YS-J015MPX - безжична алармена Wi-Fi IP камера
Безжична алармена IP камера с двупосочно аудио и 11 IR диода за нощно видеонаблюдение до 15 метра. Възможност за поставяне на алармен датчик, който се активира при засичане на движение. Прегледа от разстояние през мобилно устройство с Android и iOS или през PC. Матрица: 1/4"Omnivision Low Illumination; DSP процесор:  HISILICON Hi3..
TRX-J015MPX-13 - Мегапикселова WiFi камера 960P
Управляема WiFi камера TRX-J015MPX-13 с вграден микрофон и слот за SD карта, HD резолюция 960P 1280x960,  ONVIF, запис в реално време 25fps. Основни параметри: Матрица: 1/3" Sony IMX225; DSP процесор: HiSilicone Hi3518C; Резолюция: 960P 1280x960 1.3MPX; Вграден микрофон; Видео поток: 25fps реално време; Фиксиран ..
SOLD OUTTRX-J015MPX-20 - Безжична FULL HD камера за вътрешно видеонаблюдение
Безжична IP камера с ултра висока Full HD (1920x1080P). Устройството е подходящо за наблюдение на малки деца, възрастни хора, за контрол на персонала, наблюдение на малки магазини, фризьорски салони и др. Камерата e с фиксиран 3.6мм обектив и позволява завъртане по хоризонтал на  270° и вертикал на 120°. Устройството е с двупосочно ауд..
KJ-VR20ST-W — 180VR WiFi камера с вграден микрофон
Панорамна Full HD камера със 180° ъгъл на видимост и висококачествена Sony матрица. Устройството е с двупосочно аудио и възможност за отдалечено наблюдение през мобилно устройство в реално време. Слот за поставяне на Micro SD карта памет с обем до 64 GB. Модел: KJ - VR20ST - W DSP: Hicsilicone 3516C Вид на матрицата: 1/2.8'&#..

С появата на новия член на семейството, грижите около него неимоверно нарастват и ангажиментите на родителите се увеличават. Технологичният напредък направи възможна появата на устройства, които могат да облекчат до известна степен тази ангажираност и това са бебефон камерите.

Какви са предимствата им

Извършване на аудио и видео наблюдение на малчугана по всяко време и без значение от местонахождението Ви. Този тип камери са абсолютно безжични и предават информацията чрез IP технологията по интернет. Не е необходим родителски блок, както при стандартните бебефон устройства, а картината и звука се предават директно на смартфона. Можете дори да разговаряте двустранно с детето и в същото време да го наблюдавате.

Тук липсва ограничението на обсега и местонахождението Ви няма значение. Картината е цветна и с изключително високо качество. За да започнете да използвате устройството е нужно единствено да инсталирате специалното мобилно приложение на телефона си, след което да се свържете с камерата.

Подобни системи са незаменим помощник, в случаите когато Ви се налага да излезете до магазина или докато гледате телевизия, а детето спи - веднага ще го видите и чуете като се събуди. Ако имате домашна детегледачка, макар и да сте на работа, по всяко време ще виждате какво се случва у дома Ви и как се справя асистентката с работата си.

Как да изберем подходящата бебефон камера

 • За да изпълнява закупеният от Вас продукт ефективно предназначението си, той трябва да притежава следните технически характеристики:
 • Висока разделителна способност на предаваното изображение;
 • Вграден цифров микрофон;
 • Наличие на инфрачервена подсветка за наблюдение при пълна тъмнина;
 • Наличие на сензор за движение, за да може устройството да ви извести, когато детето се е събудило;
 • Да има двустранна аудио-връзка;
 • Продължителна работа в автономен режим;
 • Предаване на данните по интернет;
 • Запис на видео-изображението върху вградената или допълнителна памет;
 • Възможност за завъртане на изображението по вертикала и хоризонтала чрез смартфон;
 • Функция за изпращане на SMS или Email уведомления.

Защо KassabaSystems да е вашият избор за покупка

Защото сме вносител само на нови и качествени стоки, предлагани с гаранция за качество и на наистина ниски цени. Гамата ни от бебефон камери е доста обширна и всяка от тях предлага различна функционалност, което ви дава гъвкавостта да направите най-подходящото предпочитание.

В случай, че изпитвате затруднения, свържете се с наш консултант, който да Ви насочи към най-подходящата за Вашите нужди техника. Освен всичко споменато по-горе, получавате възможност до 14 дни след доставката да изпробвате закупеният продукт и ако не ви харесва да го върнете. Ние ще възстановим заплатената сума обратно, заповядайте, очакваме Ви!

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2017 © Всички права запазени