За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Резолюция
7
17
Обектив
1
74
Режим на работа
4
Матрица
14
Монтаж
12

Мини камери

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
WP-SPY- 960P мини скрита AHD камера
Най -  малката скрита AHD камера на пазара. Устройството е с 3.7мм Pinhole обектив и 6 High Power Leds диода за нощно наблюдение до 8 метра. Компактните и размери я правят труднозабележима с просто око.  Матрица: 1.3 MPX 1/3" SONY IMX 225; Резолюция: 960P (1280x960); DNR функция за качествени цветове на изборажението; Фик..
-16.1%
CS-4007AHD13 - мини скрита HD камера с резолюция 960P
Мини камера за скрит монтаж позволяваща два работни режима AHD и CVBS - аналогов. Съвместима с актуалните DVR видеорекордери. Лесен монтаж. Матрица: 1/3" Sony IMX 225; DSP процесор: NVP 2431H Next Chip; Резолюция: 960P (1280x960); Фиксиран pinhole обектив: 3.7мм; OSD меню: ДА Режими на работа: AHD,..
CS-4007AHD20- 2 мегапикселова мини скрита камера
Full HD 2 мегапикселова мини камера за скрито наблюдение с функция срещу заслепяване от автомобил или обекти, които са силно осветени. Матрица: 1/2.9" SONY IMX 322; DSP процесор: NVP 2431H Next Chip; Резолюция: 1080P (1920x1080); Вграден обектив: 3.7мм pinhole; OSD меню за настройка на: AGG, ATR,Moti..
TRX-4007MPX - Mини скрита камера с резолюция 960P
Мини IP камера за скрит монтаж с виоска разделителна способност 960P, 3.6mm фиксиран обектив с АУДИО ВХОД и ONVIF стандарт за съвместимост. Основен видео поток (videostream) 960P@25fps - реално време. Вграден двумегапикселов pinhole 3.6 mm обектив с широк ъгъл на виждане. Резолюция 1.3 Мегапиксела (960P). Инте..

Към днешна дата, модерният и съвременен високотехнологичен свят е изпълнен с всякакви опасности, а крадците са станали толкова изобретателни в действията си, че понякога факторът изненада е ключов за предотвратяването на кражби и закононарушения. За целта са разработени специални миниатюрни наблюдаващи устройства.

Особености на мини камерите

Тези иновативни решения се отличават с изключителна миниатюрност, което позволява да бъдат скривани на най-различни малки пространства. Въпреки размерите си, те могат да предложат висока разделителна способност на изображението. Освен това се предлагат версии с черно бяла или цветна картина, цифрови или аналогови варианти. Разбира се първите са по-скъпите, но и с по-качествени характеристики от вторите.

Въпросните технологични устройства са предпочитани за предотвратяване на грабежи, нападения и други престъпления. Използват се за наблюдения на домове, апартаменти, частни помещения, офиси, скъпоценни предмети и т.н. Дори много успешно се прилагат в преустановяване на изневери и любовни драми.

Тези малки камери се отличават и с цилиндричната си форма, която ги прави изключително лесни за монтаж на пода, стените, тавана, благодарение на специалната скоба, която пристига в комплекта. Съществуват дори и жични и безжични версии, тъй като не на всяко място има възможност да се извърши окабеляване.

Как мини камерите ни улесняват?

Тези продукти са изключително компактни и лесни за употреба, но ето и някои по-ясни подробности около това:

  • компактността им ги прави лесни за транспортиране, инсталиране, употреба;
  • безжичните аналози бързо се монтират, след предварителен анализ на охраняемата площ;
  • въпреки малките си размери, те са в състояние да осигурят много високо качество на записа;
  • универсална експлоатация;
  • надеждна и здрава конструкция на корпуса, правеща ги издръжливи на по-екстремни условия за работа;
  • отлична функционалност;
  • варианти с възможност за автоматично засичане на движение и напълно автономна работа.

Защо да изберем Kassabasystems?

Ако ви предстои изготвяне на пълнофункционална система за видеонаблюдение, при нас ще откриете разнообразен каталог от отделни компоненти с обширен ценови диапазон, така че избора ви да съответства на заделения за целта бюджет.

При нас всеки клиент получава на първо място качествени продукти и на второ, гаранция, достъпни ценови предложения, при поръчки над 100 лв доставката е за наша сметка в цялата страна, а можете и да върнете или подмените покупката. обадете ни се още сега и ще ви съдействаме веднага.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2017 © Всички права запазени