За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Брой канали
36
38
Резолюция
7
16
17
Обектив
151
Режим на работа
4
140
15
69
34
94
9
93
28
Матрица
14
Монтаж
13
12
Брой камери
92
40
33
35

Комплекти за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
4KD - HD система с 4 броя куполни камери 720P
AHD комплект за видеонаблюдение с 4 камери за вътрешен монтаж, подходящи за наблюдение на периметър, закрити помещения, офиси, охрана на къщи и вили. Комплектът включва:  TRX-1204AHDN​ ​ — 1бр. 4 канален професионален хибриден видеорекордер 5 в 1 с поддръжка на AHD, TVI 2.0, CVI, CVBS и цифрови IP камери до 2 мегапиксе..
-20.8%
4IRV- Full HD IR комплект за видеонаблюдение с 4 броя камери
Готова Full HD IR система за видеоконтрол с 4 - 2MPX камери  за външно и вътрешно видеонаблюдение. Можете да наблюдавате отдалечено устройствата, както и да преглеждате направените записи от разстояние. Системата е подходяща за видеоконтрол на офис сгради, апартаменти, заведения, търговски помещения, входни пространства на жилищен блок, гараж,..
-21.6%
4KDK - готова HD система за вътрешно видеонаблюдение
Готов HD комплект за видеонаблюдение с 4 броя фиксирани куполни 720Р камери и висококачествен рекордер, възможност за свързване на микрофон. Комплектът позволява отдалечено наблюдение, преглед на записите и архивиране. Получавате като подарък 4бр. готови кабели с дължина 10 метра и 3А адаптер с разклоняващ конектор за захранване на всички камери. ..
KJ-960IR4W - 1.3MPX 4 канален Wifi комплект
Комплект за Wifi видеонаблюдениe  с 4 броя камери за външен монтаж на 1.3MPX резолюция и 1 брой NVR рекордер, позволяващ преглед от разстояние в реално време без наличие на реално IP.   1бр. 4 канален Wifi NVR рекордер;  4бр. Wifi 1.3 MPX камери;  4бр. захранващи адаптери DC12V/1A;  1бр. захранващ..
-26.3%
4KTD - Full HD система за вътрешно видеонаблюдение с 4 броя камери
 2MPX система за видеонаблюдение с 4 броя куполни камери от висок клас. Устройствата разполагат с фиксиран 3.6 мм обектив и Sony матрица, което ви позволява да обхванете ъгъл до 95° с всяка една отделно. Комплектът е подходящ за вътрешен монтаж в офис помещения, малки търговски обекти, в дома, в заведения с малка площ, в кор..
4KV - 2MPX готова система с 4 вандалоустойчиви камери
Full HD комплект за видеонаблюдение с 4 камери за външен монтаж, подходящи за офиси и търговски обекти с площ до 60m² или състоящи се от няколко отделни помещения. Устройствата са с 2MPX резолюция, фиксиран 3.6мм обектив, който позволява да обхванете 100 °ъгъл. Вградени 24 диоди, които позволяват да покриете площ до 20 метра с всяка е..
-12.3%
4SID - система с 4 куполни камери със Sony матрица
Full HD система за видеонаблюдение с 4 броя куполни камери с висококачествена Sony IMX 323 матрица. Устройствата са защитени от проникване на влага и прах, което ги прави подходящи за вътрешно и външно наблюдение. Разполагат с 24 IR диоди за наблюдение през нощта на разстояние до 20 метра. Камерите са с фиксиран обектив, с който ще покриете 95°..
-17.1%
8K - Комплект за видеонаблюдение с 8 камери
8 канална система за видеонаблюдение за вътрешен монтаж, подходяща за монтаж в офиси, търговски обекти и многостайни помещения. Комплектът включва: TRX-1208AHD - 1бр. AHD хибриденвидеорекордер CS-6043AHD - 8бр. AHD куполни камери Технически характеристики на видеорекордера: 4 Видеовхода -  конектор BNC 1 Аудио вход за м..
-38.2%
4DIP - IP 960P цифров комплект за видеонаблюдение с 4 камери
960P мегапикселова система с 4 броя IP камери за външен/ вътрешен монтаж монтаж и 4 канален NVR видеорекордер, който  позволява наблюдение от разстояние през мобилно устройство с Android или iOs. Цифровият комплект е подходящ за контрол на персона в офис, магазин, ресторант, гаражно помещения, склад, фризьорски салон, учебни зали, кафене. К..
-23.4%
4DIPI Full HD - 4IP цифров комплект за видеонаблюдение
Цифрова IP система за видеонаблюдение с Full HD камери и 4 канален NVR предаващ картината в реално време. С комплекта можете да наблюдавате отдалечено пространството във вашия вход, вила, офис, гараж, заведение, магазин, тъй като корпусът на камерите има степен на защита IP66 и можете да ги монтирате в силно запрашени обекти и места с висока в..
4DVF - 2MPX система с 4 броя Full HD варио камери
Full HD система за видеонаблюдение, включваща 4 броя 2MPX варифокални камери с регулируем обектив  2.8-12мм. Устройствата са подходящи за външен монтаж и покриват площ до 120 метра общо. Можете да ги използвате за наблюдение пред дворно пространство, гараж, вход на заведение, училища, детски градини, зали за групови занимания. Комплектът вк..
-29.8%
4IR - Ultra HD комплект с 4 варифокални камери 3МРХ
Комплект за външно наблюдение ден/нощ с 4 броя Ultra High Definition IR камери и видеорекордер напълно подходящ за наблюдение на голям периметър. Камерите са с варифокален обектив, който позволява ръчно да регулирате ъгъла на видимост. Фиксираните 42IR диода спомагат за по -високо качество на картината  при наблюдение през нощта на дължина до ..
-35.5%
4IRVF - Комплект с 4 Full HD камери
Full HD система за видеонаблюдение с 4 външни Full HD камери с обхват до 35 метра. Комплекта е подходящ за използване в подземни и  надземни паркинги, производствени бази, складови бази, големи търговски обекти или открити пространства с голяма площ. Комплектът включва:  KJ-5104H - 1бр. хибриден видеорекордер  LIA36AH..
-31.8%
4SK- готова FULL HD система за външно видеонаблюдение
Цялостна Full HD система за видеонаблюдение с 4 камери за външен и вътрешен монтаж с ултра висока 2МРХ резолюция, подходящи за наблюдение в магазин, офис, аптека, гараж, входни помещения на жилищни сгради. Комплектът включва 4 канален видеорекордер, който позовлява наблюдение на камерите през смартфон при наличие на интернет в обекта. DVR устройств..
4UHD2D - 3.0 ULTRA HD система за професионално видеонаблюдение
Готова система за професионално видеонаблюдение с включени 2 броя куполни камери за външен/ вътрешен монтаж  с UHD 3MPX резолюция и фиксиран 3. 6 мм обектив. В  комплекта ще намерите 2 броя варифокални камери  Ultra High Definition  с 42 IR  диода за наблюдение в нощен режим до 40 метра. DVR видеорекордер  от ново поко..
8A - 8 канална Full HD система за външно наблюдение 1080P
8 канален Full HD комплект за видеонаблюдение с включени 4бр. куполни камери  и 4бр. камери с 3D стойка и скрито водене на кабела през нея. Комплектът позволява наблюдение от разстояние при наличие на интернет в обекта. Системата е подходяща за контрол на персонала в офис, търговски помещения, наблюдение на дома, заведение за хранене, учебни з..
8IR1080P - Full HD готова система с 8 броя камери с матрица Sony
Full HD комплект за външно наблюдение с 8 броя куполни 2MPX камери с 24xФ5мм IR диода за нощно наблюдение до 20 метра и един хибриден 8 канален рекордер. Системата позволява е подяща за наблюдение на складове, дворни пространства, гаражи за автомобили, входове пред жилищни сгради, магазини, заведения, спортни центрове. Комплектът вкл..
-22.1%
4FD- Full HD 1080P система с 4 камери
Full HD система за видеонаблюдение съдържаща 4 броя камери с изключително висока - 2 MPX резолюция и хибриден DVR рекордер за отдалечено наблюдение и архивиране на направените записи. Възможност за свързване на 4 брой микрофон. Комплектът включва:  TRX-3004AHDN​- 1бр. хибриден видеорекордер;  CS-DBSAHD20F ​- 4бр. Full HD купол..
8UHD -ULTRA HD 3.0MPX професионална система за външно видеонаблюдение
Професионална ULTRA HD система за видеонаблюдение на големи обекти. В комплекта са включени 4 броя куполни камери с 3МРХ резолюция, 4 броя булет камери на 1536P  и 8 канaлен UHD DVR рекордер с 5 различни режима на работа: AHD3.0, CVBS ( аналог), CVI 3.0, TVI3.0, IP. Комплектът включва:  KJ-5208H - 1бр. 5 в 1 DVR с поддръжка ..
UHD4D - ULTRA HD AHD3.0 готова система за видеонаблюдение
ULTRA HD система за външно и вътрешно видеонаблюдение от ново поколение с 2 броя куполни 3MPX камери с фиксиран 3.6 мм обектив и камери на стойка 1536P с 24 IR LED диода за нощно наблюдение до 20 метра. Към комплекта е включен 3.0 DVR. Комплектът включва: KJ-5204H - 1 бр. 5 в 1 ULTRA HD ХИБРИДЕН ВИДЕОРЕКОРДЕР​ CS-2430AHD3 - 2бр. 3МPX бул..

Съществува огромно количество варианти от готови окомплектовани системи за видеонаблюдение. Те са съобразени с повечето стандартни помещения и компонентите им са така подбрани, че да си съответстват помежду си и работата им да е напълно хармонизирана. Те са много добър вариант за хората, които не разбират от изграждане на подобни инсталации и спестяват на потребителя затруднението да подбира отделните модули самостоятелно.

Има значение и къде ще бъдат използвани, за това нека разгледаме някои особености. Доверявайки се на такова комбинирано решение, инсталацията се извършва бързо и започва да работи почти веднага, а компонентите са подбрани съвместимо, което гарантира пълна работоспособност на системата.

Видове готови системи за видеонаблюдение и комплекти

Съчетаните решения са съобразени в зависимост от големината на охраняемия обект и за това са разделени на различни видове, според условията на употреба и размерите. Можете да намерите следните видове за:

  • За дома;
  • За офиса;
  • За апартаменти;
  • За складови помещения;
  • За наблюдение на периметър;
  • За паркинги;
  • За търговски обекти
  • Комбинирани

Какво се включва в тях?

За сигурността на дома важна особеност е той да се наблюдава по периметъра, така че в съответния комплект са включени камери за външен монтаж с IR осветители за нощно наблюдение..

За офиси и училища са подготвени варианти с многоканални видеорекордери и увеличен брой камери.

За дома са предвидени 1 - 2 камери и четириканален рекордер със захранване.

В комплектите за наблюдение на периметър влиза специално оборудване, снабдено със по-голям брой осветители на нощно виждане, вариофокален обектив за финна настройка на желаното изображение и повишена защита от влага и прах.

Комбинираната система е оборудвана, както с външни, така и с вътрешни модули за надзор, видеорегистратор с голям твърд диск, захранващ блок и необходимите за нормалната работа кабели. Този тип е подходящ и за охраната на развлекателни, обществени и административни сдания. Също и за частни общежития.

Защо да изберем Kassaba Systems Ltd.?

Като директен вносител на компоненти за видеонаблюдение, ние можем да осигурим напълно конкурентни цени и качествени продукти с изключителни условия за пазаруване. При поръчки над 100 лв, автоматично доставката става Безплатна. Ако имате нужда от експертна консултация, винаги можете да разчитате на професионалните ни консултанти, които ще се съобразят конкретно с вашия случай и ще ви предложат най-доброто решение за сигурността на охраняемия обект.

За да се включите и вие към голямата общност на Kassaba Systems Ltd., то тогава елате още сега при нас и с удоволствие ще ви помогнем.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2017 © Всички права запазени