За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Видеонаблюдение в Пловдив и по общинските "паяци"

от Silvia Grudeva | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 279 прочита

Днес бяха поставени две камери за видеонаблюдение в един от общинските паяци в гр. Пловдив, вдигали неправилно паркирани автомобили. Те са свързани с устройство за запис (видеорекордер) който от своя страна е включен към предавател излъчващ  сигнала. Съответно приемникът на сигнала се намира в управлението на фирмата от където може да се наблюдава в реално време изображение от камерите за видеонаблюдение.

С тази система за видеонаблюдение ще се наблюдава общинският "паяк" как си избира автомобил за репатриране. Идеята е на шефа на "Общинска охрана" Александър Стайков, който днес направи демонстрация на нововъведената система за видеонаблюдение и запис. Цел на видеонаблюдението е да бъдат избегнати евентуалните щети по автомобилите при тяхното преместване и оптимизиран процесът на репартрирането. Новият метод за видеонаблюдение, който беше демонстриран е иновационна Американска технология и ако покаже добри резултати ще бъдат монтирани такива системи и във останалите паяци обслужващи община Пловдив. 
 
Засега обаче на шофьорите, чиито автомобили ще бъдат репатрирани до наказателен паркинг няма да бъдат показвани кадрите от вдигането на колата. Така че, няма да може да се оспорва наложената санкция.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2018 © Всички права запазени