С началото на лятото сезон изключително подходящ за изграждане на системи за видеонаблюдение, екипът на ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЕУ стартира своята инициатива "Компонет за видеонаблюдение на цена без конкуренция". Всяка сеедмица до края на летния сезон ще презентираме пред Вас нашите клиенти и партньори, техническо средство за видеонаблюдение на изключително привлекателна цена. Първият презентиран продукт е 16 каналният видеорекордер KS-6416 на цена 246лв. с ДДС.

Това DVR устройство позволява включването на до шестнадесет аналогови камери, има два RCA аудио входа за микрофини и може да бъде наблюдавано през Интернет с таблет или смартфон с операционни системи IOS (iPhone) и Android.
Рекордерът KS-6416 поддържа висока степен на компресия H.264, позволява позволява свързване на два твърди диска всеки по 2000G. Записът и възпроизвеждането е в реално време с 25 кадъра в секунда за всеки канал. Това позволява получаване на видео-изображения с изключително качество без накъсване на картината. В комплекта на видеорекордера са включени: дистанционно управление, мишка, захранващ адаптор, инструкция на английски език и диск със софтуер. Детайлните параметри на устройството са описа ни в секция: видеорекордер KS-6416 параметри.