За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Производители
15
13
Дължина на кабела
167

Конектори и разклонители за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KS-PW - Захранващ мъжки конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (мъжки). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. Размер на конектора: 2,1x5,5mm ..
RJ45 - Мрежови LAN конектор Cat5 UTP/FTP
Висококачествен универсален LAN конектор за употреба с мрежов UTP/FTP кабел. Модел: RJ45; Съвместима категория: Cat5; Тип: неекраниран; Материал: пластмаса; Цвят на корпуса: прозрачен; ..
KS-BNCU0212 - Универсален BNC конектор
Висококачествен универсален BNC конектор за употреба с коаксиални кабели и комбинирани микрокоаксиални кабели RG59. С пружинка и винт, позлатена игла. ..
FS-1001AA — Висококачествен аналогов аудио балун за пренос на сигнал до 1.5 км.
High performance аудио балун за пренос на аудио данни до 1,5км., посредством UTP/FTP кабел. Използват се само 2 проводника на UTP кабела (отрицателен и положителен), постигайки ясен и чист аудио сигнал. Елиминира се нуждата от коаксиален кабел; Пренос на сигнал до 1.5 км. посредством UTP cat5e/6; 3db ширина на честотната лента: 60Hz to..
KS-1T4 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 4 за камери за видеонаблюдение. Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-PW-30 - Мъжки захранващ конектор с изнесен кабел 30см
Мъжки захранващ конектор за камери за видеонаблюдение с изнесен кабел. Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. Размер на конектора: 2,1x5,5mm ..
RCA-0215 - аудио конектор с клема към мъжки чинч
Висококачествен конектор с клема преход към мъжки RCA чинч за свързване на микрофони за видеонаблюдение към DVR/XVR/NVR устройстрва. За директно свързване на микрофон с готови конектори към сигнален кабел и видеорекордер, без допълнителни конектори. Посочената цена е за 1бр.     ..
Пач кабел BNC към BNC 1M
Вид на кабела: RG59 BNC към BNC с фиксирана дължина 1 метър. Фабрични BNC конектори. Подходящ за употреба с 16 канални видеобалуни, BNC пач панели и връзка към DVR/XVR ustrojstwa при монтаж в рак шкаф. ..
KS-PWF - Захранващ женски конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (женски). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
BNC-RJ45 - конектор за коаксиален кабел
BNC конектор за употреба с микрокоаксиални и комбинирани микрокоаксиални кабели. С винт и пластмасова изолация. ..
KS-1T2 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 2 за камери за видеонаблюдение.  Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-1T5 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 5 за камери за видеонаблюдение. Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-1T8 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 8за камери за видеонаблюдение.  Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-BNC0202 - BNC към женски чинч
BNC Male to RCA Female. Мъжки BNC конектор към женски чинч. ..
KS-BNC0203 - BNC към мъжки чинч
BNC Female to RCA Male. Женски BNC конектор към мъжки чинч. ..
KS-BNC0201 - BNC за RG6
BNC Male към RG6. Мъжки BNC конектор за видеонаблюдение с директно навиване върху коаксиални кабели RG6. ..
KS-BNC0204 - двоен женски BNC конектор
BNC Double Female. Двоен женски BNC конектор. ..
KS-BNC0205 - Мъжко BNC към мъжки RCA чинч
BNC Male to RCA Male. Мъжки BNC конектор към мъжки чинч. ..
KS-BNC0206 - Женско BNC към женски RCA чинч
BNC Female to RCA Female. Женски BNC конектор към женски чинч. ..
KS-BNC0209 - Мъжко BNC към две женски BNC
BNC Male to BNC Double Female. BNC трoйник - мъжки BNC конектор към двоен женски BNC конектор. ..

Конекторите за видеонаблюдение са едни от нещата, които със сигурност изискват вашето внимание и познаване в детайли на материята, когато говорим за проектиране на охранителни системи и системи за наблюдение. Най-често подбор на подходящи конектори за видеонаблюдение се прави от специалист, който познава процедурите и техническите спецификации при инсталиране на система от подобен характер. Рядко хора, които не са експерти в областта се нагърбват с подобна задача, тъй като не си струва цената, която трябва да платим, за да подхраним егото си. Благодарение на експертизата, която предлагат специалистите в областта на видеонаблюдението ще можете да подберете най-удачните конектори за видеонаблюдение, които ще свършат работа в контекста спецификата на планираната охранителна система. Ако пък се колебаете или не разполагате под ръка с експерт в тази област, то ние от KassabaSystems сме изключително отзивчиви и ще ви препоръчаме подходящото оборудване, от което имате нужда. Съществуват редица термини при избор на конектори за видеонаблюдение, които е добре да знаете. Тези аксесоари биват различни видове, включително:

  • Универсални конектори.
  • Захранващи конектори.
  • Разклонители
  • „Мъжки” конектори т.е. такива, които се свързват посредством включването към определени входове.
  • „Женски” конектори т.е. такива, които се свързват посредством включването си към определени изходи.
  • Двойни конектори.
  • И т.н. и т.н.

Както уточнихме по-горе, ако не сте наясно какво ви е нужно за инсталиране и експлоатация на вашата нова система за видеонаблюдение, то можете да се консултирате с нашия екип. Ние ще ви предложим конекторите, от които имате нужда вместо да правите разхищения и да купувате всякакви такива, които дори могат да не ви влязат в употреба в зависимост от конкретния случай. Нашият екип се стреми да отговори максимално удовлетворяващо на клиентите, за да можем да им помогнем да създадат перфектната система за видеонаблюдение, която напълно да ги удовлетвори. Ние чудесно осъзнаваме силата на рекламата от уста на уста от доволни клиенти и знаем, че именно тя е най-добрият начин повече хора да ни се доверят.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени