За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Производители
15
13

Конектори и разклонители за видеонаблюдение

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KS-PW - Захранващ мъжки конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (мъжки). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
KS-BNCU0212 - Универсален BNC конектор
Висококачествен универсален BNC конектор за употреба с коаксиални кабели и комбинирани микрокоаксиални кабели RG59. С пружинка и винт, позлатена игла. ..
FS-1001AA — Висококачествен аналогов аудио балун за пренос на сигнал до 1.5 км.
High performance аудио балун за пренос на аудио данни до 1,5км., посредством UTP/FTP кабел. Използват се само 2 проводника на UTP кабела (отрицателен и положителен), постигайки ясен и чист аудио сигнал. Елиминира се нуждата от коаксиален кабел; Пренос на сигнал до 1.5 км. посредством UTP cat5e/6; 3db ширина на честотната лента: 60Hz to..
FS-EOC7001 — Пасивен конвертор за пренос на IP данни по коаксиален кабел
Висок клас IP converter за пренос на сигнал от UTP/FTP към коаксиален кабел. Предаване на сигнал до 200 метра по коаксиален кабел. Защита от мълнии и пренапрежение на електрическата мрежа. Предаване в реално време. 1-CH IP converter за комуникация по коаксиален кабел; Предаване на комуникация от FTP/UTP към коаксиален кабел; Ethernet Port..
FS-PD1001-E10 — POE сплиртер с Mid-Span и End-Span метод
Активен Power Over Ethernet сплиртер 10/100М. Mid-Span и End-Span метод за захранване. IEEE802.3af (PoE) стандарт. Изключително полезен на места, където е положен UTP/FTP кабел и IP камерите не поддържат PoE. Скорост на връзката: 10/100М; Входящо напрежение: 37-57V; Входен порт: Поддръжка (№ 4&5 и 7&8 кабелно захранване)..
KS-PW-30 - Мъжки захранващ конектор с изнесен кабел 30см
Мъжки захранващ конектор за камери за видеонаблюдение с изнесен кабел. Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
RCA-0215 - аудио конектор с клема към мъжки чинч
Висококачествен конектор с клема преход към мъжки RCA чинч за микрофон за видеонаблюдение. За директно свързване на микрофон с готови конектори към сигнален кабел и видеорекордер, без допълнителни конектори. Цена за 1бр.     ..
KS-PWF - Захранващ женски конектор
Захранващ конектор за камери за видеонаблюдение (женски). Лесен за монтаж и подходящ за употреба със захранващи кабели ШВПЛ-Б 2x0,5 и 2x0,75 и коаксиални и микрокоаксиални кабели + захранваща двойка. ..
BNC-RJ45 - конектор за коаксиален кабел
BNC конектор за употреба с микрокоаксиални и комбинирани микрокоаксиални кабели. С винт и пластмасова изолация. ..
FS-HD2100E — HDMI екстендер по LAN до 50 метра
Висок клас HDMI екстендер за увеличаване на HDMI видео и аудио сигнал до 50 метра. Защита от мълнии и промяна в напрежението на електрическата мрежа. Портове: Един RJ45 порт + HD-IN за вход на едното устройство. Един RJ45 порт + HD-OUT за изход на другото устройство; Захранващ метод: чрез адаптер 5 volts p-p (TTL); Кабел за комуникация: C..
KS-1T2 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 2 за камери за видеонаблюдение.  Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-1T4 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 4 за камери за видеонаблюдение. Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-1T8 - Разклоняващ конектор
Разширителен захранващ конектор 1 към 8за камери за видеонаблюдение.  Изключително подходящ за употреба със специализираните кабели за видеонаблюдение. ..
KS-BNC0202 - BNC към женски чинч
BNC Male to RCA Female. Мъжки BNC конектор към женски чинч. ..
KS-BNC0203 - BNC към мъжки чинч
BNC Female to RCA Male. Женски BNC конектор към мъжки чинч. ..
KS-BNC0201 - BNC за RG6
BNC Male към RG6. Мъжки BNC конектор за видеонаблюдение с директно навиване върху коаксиални кабели RG6. ..
KS-BNC0204 - двоен женски BNC конектор
BNC Double Female. Двоен женски BNC конектор. ..
KS-BNC0205 - Мъжко BNC към мъжки RCA чинч
BNC Male to RCA Male. Мъжки BNC конектор към мъжки чинч. ..
KS-BNC0206 - Женско BNC към женски RCA чинч
BNC Female to RCA Female. Женски BNC конектор към женски чинч. ..
KS-BNC0209 - Мъжко BNC към две женски BNC
BNC Male to BNC Double Female. BNC трoйник - мъжки BNC конектор към двоен женски BNC конектор. ..

Конекторите за видеонаблюдение са едни от нещата, които със сигурност изискват вашето внимание и познаване в детайли на материята, когато говорим за проектиране на охранителни системи и системи за наблюдение. Най-често подбор на подходящи конектори за видеонаблюдение се прави от специалист, който познава процедурите и техническите спецификации при инсталиране на система от подобен характер. Рядко хора, които не са експерти в областта се нагърбват с подобна задача, тъй като не си струва цената, която трябва да платим, за да подхраним егото си. Благодарение на експертизата, която предлагат специалистите в областта на видеонаблюдението ще можете да подберете най-удачните конектори за видеонаблюдение, които ще свършат работа в контекста спецификата на планираната охранителна система. Ако пък се колебаете или не разполагате под ръка с експерт в тази област, то ние от KassabaSystems сме изключително отзивчиви и ще ви препоръчаме подходящото оборудване, от което имате нужда. Съществуват редица термини при избор на конектори за видеонаблюдение, които е добре да знаете. Тези аксесоари биват различни видове, включително:

  • Универсални конектори.
  • Захранващи конектори.
  • Разклонители
  • „Мъжки” конектори т.е. такива, които се свързват посредством включването към определени входове.
  • „Женски” конектори т.е. такива, които се свързват посредством включването си към определени изходи.
  • Двойни конектори.
  • И т.н. и т.н.

Както уточнихме по-горе, ако не сте наясно какво ви е нужно за инсталиране и експлоатация на вашата нова система за видеонаблюдение, то можете да се консултирате с нашия екип. Ние ще ви предложим конекторите, от които имате нужда вместо да правите разхищения и да купувате всякакви такива, които дори могат да не ви влязат в употреба в зависимост от конкретния случай. Нашият екип се стреми да отговори максимално удовлетворяващо на клиентите, за да можем да им помогнем да създадат перфектната система за видеонаблюдение, която напълно да ги удовлетвори. Ние чудесно осъзнаваме силата на рекламата от уста на уста от доволни клиенти и знаем, че именно тя е най-добрият начин повече хора да ни се доверят.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2018 © Всички права запазени