За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Производители
15
14
11
PoE Порта
188
183
186
Up Link порта
185
116
Максимален Ток
168
87
88
91
89
93
90
92
94
36
95
86

Захранвания за видеонаблюдение и слаботоково осветление

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
KS-0512 - Захранващ блок 12V 5A 60W
Захранващ блок 12V DC 5A с широко приложение, за монтаж в системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, диодно осветление и други. Стабилизиран захранващ блок за слаботокови системи с 1 изход; Входящо напрежение 220V AC; Изходящо напрежение 12V DC; Капацитет: 60W 5А с възможност за регулиране на изходното напрежение; Подходящо за уп..
KS-1012 - Захранващ блок за видеонаблюдение 10A
Стабилизиран захранващ блок за CCD камери с два изхода. Входящо напрежение 220V AC. Изходящо напрежение 12V DC, 10А с възможност за регулиране на изходното напрежение. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи като контрол на достъпа, диодно осветление и др.            ..
KS-1512 - Захранващ блок за видеонаблюдение 15A
Стабилизиран импулсен захранващ блок за видеонаблюдение с два изхода. Входящо напрежение 220V AC. Изходящо напрежение 12V DC, 15А с възможност за регулиране. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи: Контрол на достъпа, диодно осветление и др. ..
KS-2012 - Захранващ блок за видеонаблюдение 20A
Стабилизиран захранващ блок за видеонаблюдение с три изхода с регулиране на изходното напрежение. Входящо напрежение 220V AC, Изходящо напрежение 12V DC, 20А. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи: Контрол на достъпа, диодно осветление и др. ..
KS-3012 - Импулсен захранващ блок 30A 12V DC
Стабилизиран захранващ блок за слаботокови системи. Входящо напрежение 220V AC. Изходящо напрежение 12V DC 30A. Подходящо за употреба при разнообразни слаботокови системи: видеонаблюдение, контрол на достъпа, диодно осветление и др. ..
KS-0512BOX-4 - 12V DC 5A захранващ блок с 4 канала
Специализирано зaхранване: Стабилизиран захранващ блок за свързване на CCTV камери 12V DC, 5А Висока степен на филтряция на изходящото напрежение. Защита от късо съединение и претоварване. 4 канала с предпазители и светлинни индикатори. Капацитет на всеки предпазител: 1.2А. Входящо напрежение 220V - 240V AC 50 - 60Hz. Възможност за ..
KS-1012BOX-9 - захранващ блок за видеонаблюдение 10A
Захранващ блок за видеонаблюдение 12V DC, 10А, 9 канала с предпазители и светлинни индикатори. Капацитет на всеки предпазител: 1А. Входящо напрежение 220V. Възможност за регулиране на изходното напрежение. Самостоятелен бързодействащ предпазител на всеки канал. Индикация на високото напрежение и на всеки канал Входно напрежение 220 - 24..
KS-2012BOX - захранващ блок за видеонаблюдение 20А
Специализирано зaхранване: ▪Захранващ блок за видеонаблюдение 12V DC, 20А, 18 канала. ▪Възможност за регулиране на изходното напрежение. ▪Самостоятелен бързодействащ предпазител на всеки канал. ▪Индикация на високото напрежение и на всеки канал. ▪Метална кутия със заключване, индустриално изпълнение.  Подходящо за употреба ..
KS-3012BOX - захранване за видеонаблюдение 30А
Специализирано зaхранване: ▪Захранващ блок за видеонаблюдение 12V DC, 30А, 18 канала. ▪Възможност за регулиране на изходното напрежение. ▪Самостоятелен бързодействащ предпазител на всеки канал. ▪Индикация на високото напрежение и на всеки калан. ▪Метална кутия със заключване, индустриално изпълнение.  Вграден вентилатор. Подходя..
TR-1202DC - Захранващ адаптер DC12V 2A
Висококачествен захранващ адаптер за видеонаблюдение 12DC 2A. С изведен захранващ кабел. С висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Тестван в реални условия за работа с камери и DVR устройства. Входящо напрежение AC 220V. Размер на конектора: 2,1x5,5mm Пр..
PD2305 — PoE сплитер за видеонаблюдение с IP камери
Power Over Ethernet 10/100М активен сплитер. PoE IEEE802.3af /at стандарт. Поддръжка на Mid-Span и End-Span метод за захранване. Защита от прегряване и претоварване на мрежата.  Скорост на връзката: 10/100М; Входящо напрежение: DC48V / 0.5A (max); Входен порт: Поддръжка End-Span (1/2/3/6) или Mid-Span 4/5(+) , 7/8(-); Изходно напре..
TR-1203DC - Захранващ адаптер 12V 3A за видеонаблюдение
Специализиран захранващ адаптeр за видеонаблюдение и диодно осветление - 12DC 3A, Филтриран изход против шумове в изображението (Анти Брум). Размер на конектора: 2,1x5,5mm Тестван в реални условия за работа с видеорекордери и кепчър платки. Включен захранващ кабел в цената с френски накрайник тип Schuco. ..
TR-1205DC - ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР DC12V 5A
Висококачествен захранващ адаптeр за видеонаблюдение 12 DC 5A; С висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Тестван в реални условия за работа с DVR и камери за видеонаблюдение. Включен захранващ кабел в цената с френски накрайник тип Schuco. EMI филтър Размер на к..
TR-1205DC-4C - захранващ 5А адаптeр с разклоняващ конектор 1 към 4
Висококачествен 5А захранващ адаптeр за видеонаблюдение 12DC с раклоняващ се конектор 1 към 4; Силна степен на филтрация, защита по ток и напреджение; Тестван за работа с DVR и камери за видеонаблюдение; Включен захранващ кабел в цената с френски накрайник Schuco; EMI филтър; Размер на конектора: 2,1x5,5mm Произведен от Ampertrue по ..
TR0612DC - Захранващ адаптер 12V DC 6A
Висококачествен захранващ адаптер за видеонаблюдение 12DC 6A. С висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Тестван в реални условия за работа с видео рекордери и кепчър платки. Включен захранващ кабел в цената с френски накрайник тип Schuco. EMI филтър. Размер на ..
-30%
TR-1205DC-5C - ЗАХРАНВАЩ 5А АДАПТEР С РАЗКЛОНЯВАЩ КОНЕКТОР 1 КЪМ 5
5А захранващ висококачествен адаптор за видеонаблюдение 12DC ; Вграден разклонителен конектор 1 към 5 с възможност за захранване на 4 камери и видеорекордер или на 5 камери едновременно;     Висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение.  Тестван в реални условия за работа с видеорекордери и кепчър платки.  E..
TR-1218DC- Захранващ адаптер DC12V 1.8A
Захранващ стабилизиран адаптер за видеонаблюдение 12DC 1.8A 21W С изведен захранващ кабел. Устойството има висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Входящо напрежение AC 220V; Изходящо 12 DC 1800mA Произведен от Ampertrue по спецификация на Kassaba Syste..
TR0212OP - Захранващ адаптер DC12V 2A
Висококачествен захранващ адаптер за видеонаблюдение 12DC 2A. С изведен захранващ кабел. С висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Тестван в реални условия за работа с видео рекордери. Входящо напрежение AC 220V. ..
TR0312DC - Захранващ адаптер 12V 3A
Висококачествен захранващ адаптер за видеонаблюдение 12DC 3A 36W. С висока степен на филтрация, защита по ток и напрежение. Подходящ за диодно осветление и контрол на достъпа. Тестван в реални условия за работа с видео рекордери и кепчър платки. Включен захранващ кабел в цената с френски накрайник тип Schuco.   ..
KS-0512BOX - захранване за видеонаблюдение 5A
Специализирано зaхранване: ▪Захранващ блок за видеонаблюдение 12V DC, 5А, 9  канала с предпазители и светлинни индикатори. Капацитет на всеки предпазител: 1А. ▪Входящо напрежение 220V. Възможност за регулиране на изходното напрежение. ▪Самостоятелен бързодействащ предпазител на всеки канал. ▪Индикация на високото напрежени..

За да функционира успешно системата за видеонаблюдение от изключителна важност е правилно подбраният токоподаващ блок, от който зависи “живота” и функционалността на инсталацията. Затова към въпроса трябва да се отнесете много сериозно и в материала ще разгледаме някои нюанси в тази посока.

Какво трябва да знаем при избора на захранване?

За да направите правилния избор, необходимо е да знаете от какви и колко компонента ще се състои системата за да може да се изчисли консумацията. Ако използвате улични камери с IR подсветка, то за модул слагайте по 1А консумация. Ако употребата е в офис или друго подобно помещение с не много на брой диоди на подсветката, може да са достатъчни и 0,5 А за бройка.

Ако проектът не е създаден за наблюдението на голям обект, а за къщи, офиси, магазинчета, то препоръката ни е да се насочите към моделите от среден клас. По време на избора задължително обърнете внимание дали модулът разполага със защита от късо съединение и стабилизатор на напрежението, особено когато става дума за проекти, които изискват повече енергия.

Видове захранвания

За различните системи има съществува многообразие от видове, но нека разгледаме най-употребяваните:

пластмасов корпус. Те приличат на тези, предназначени за ноутбуците и са маломощни за малки инсталации; метален перфориран корпус. По-мощни и функционални са от горните. Връзката става чрез клеми; със специални защитни корпуси, предоставящи вариант за монтирането на допълнителен акумулатор, като резервен източник в случай на спиране на тока.

Кога разбираме, че имаме нужда от ново захранване?

Колкото и качествено оборудване да използваме, все някога идва моментът, някой от компонентите по някаква причина да излезе от строя и нередки са случаите при токоподаващия блок. Тогава липсват изцяло признаци на живот или частично спират да работи част от инсталацията, особено в по-сложните проекти.

Съществуват и случаи, в които настъпва самостоятелно спиране на токоподаването и повторното му възстановяване. Има ситуации на развиване на високи температури, поради нарушения в охладителя и т.н.

Защо да изберем Kassabasystems?

Защото освен, че ще ви предоставим качествени продукти на достъпни цени, избирайки нас вие получавате квалифициран персонал, който ще ви окаже съдействие за правилния подбор на компонентите за вашето видеонаблюдение.

Получавате още и безплатна доставка при поръчки над 100 лв, бърза доставка, плащате след като сте видели полученото, така че доверете ни се напълно.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени