За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

IP камери Histream представени от Видеонаблюдение ЕУ

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 893 прочита

Следвайки политиката си на технологичен лидер в областта на системите за видеонаблюдение в началото на месец август Видеонаблюдеие ЕУ представи на своите дистрибутори и клиенти още един непознат до момента на българския пазар топ производител на IP камери. HISTREAM са един от водещите производители на IP продукти за видеонаблюдение, но до момента компанията е слабо позната в Европа, тъй като оперира основно на северноамериканския и азиатския пазар.
Продуктите на азиатците обхващат цялата гама IP базирани решенията като:  стандартни и мегапикселови ip камери, видео енкодери и декодери, управляеми IP PTZ камери, както и NVS софтуер за управление на 1728  IP камери, който е напълно безплатен.
Технологии като WI-FI, 3G и PoE позволяващи безжични имплементации и захранване през мрежата, улесняват изпълнението и на най-нестандартни задания.
Фирмата е член на ONVIF (комитет за стандартизация на IP компоненти за видеонаблюдение), което гарантира, че в близко бъдеще (след появата на стандарт за ip камери) нейните продукти ще бъдат съвместими с тези на всички добре познати производители. Това ще позволи лесно интегриране на камерите на HISTREAM  в системи с елементи от други марки и лесно надграждане на вече изградени системи.
Добрият ценови клас и безплатният NVS софтуер прави HISTREAM още по-привлекателен избор при определяне на техническите средства за изграждане на IP системи за видеонаблюдение.
След дълги тестове Видеонаблюдение ЕУ избра именно HISTREAM за свой основен доставчик за IP продукти за видеонаблюдение, поради изключителното качество на изображенията, стабилната работа и богатите функционални възможности на NVS софтуера.
Повече информация относно параметри и цени може да научите в категориите IP камери и мегапикселови камери на нашия сайт.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени