За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Камера подходяща за учебен автомобил

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 774 прочита

От няколко месеца усилено се говори за видеонаблюдение в учебни автомобили. Ако видеозаснемането на изпитите за шофьори стане факт ще се повиши качеството на изпита и ще се създаде механизъм за противодействие на корупционните практики действащи безпроблемно днес. Благодарение на нашият подход за бързо задоволяване на потребностите свързани с нестандартни решения за видеонаблюдение, вече на българският пазар е достъпна,  така наречената „черна кутия” състояща се от две камери заснемащи случващото се пред автомобила по време на движение и действията на пътниците в него. Записващото устройство модел VU-1R3000 има възможност да се постави зад огледалото или на челното стъкло на учебен автомобил или призволно превозно средство като автобус, камион, такси и други. 

VU-1R3000 отговаря напълно на изискванията на транспортното министерство свързани с контрола на провеждането на шофьорските изпити. Освен двете камери устройството е снабдено с вграден GPS сензор позволяващ запис на местоположението на автомобила и локализацията му върху електронна карта, както и с 3G сензор служещ за определяне на скоростта, измененията в ускорението ( забявяне и увеличаване на ускорението) и участие в инциденти.
За разлика от други подобни устройства VU-1R3000 записва аудио, видео и GPS информация в  т.н. непрекъснат режим. Записът се осъществява непрекъснато, като след достигане на капацитета на вградената SD карта най-старите записи се препокриват от по-новите.
В комплект с устройството се предлага и софтуер за анализ на записаните данни.
При пътно транспортно произшествие записаната информация се маркира и не се препокрива от записи направени в следващи периоди независимо от това дали е достигнат капацитета на SD картата или не. Записите маркирани като участие в инцидент на превозното средство могат да бъдат изтрити единствено със софтуера за анализ.
В комплекта на VU-1R3000 като допълнителни аксесоари са включени :
-    Зарядно устройство за запалка в автомобил
-    Стойка за монтаж върху предното стъкло на автомобила или върху огледалото
-    SD карта 2GB (VU-1R3000 поддържа SD карти до 16GB)
-    Модул с инфрачервени осветители за запис на случващото се в купето на превозното средство при ниска осветеност
-    Бутон за запис при аварийна ситуация

След провеждане на всички необходими тестове в реални условия с VU-1R3000,  с цел да улесним Вас нашите клиенти, ние от екипа на ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЕУ, обещаваме на предоставим допълнителна информация, като видео клипове, снимки и GPS данни записани с помощта на VU-1R3000.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2020 © Всички права запазени