За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Камера със Starlight матрица за цветно изображение в нощен режим

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 1611 прочита

Сред актуалните предложения, които можете да намерите в продуктовата линия на водещите компании свързани с доставка и изграждане на системи за видеоконтрол са камерите със Sony STARLIGHT матрица. Специфичното за „звездните устройства“ е функцията за цветно наблюдение в нощен режим, която те предлагат.

За по – голяма яснота, ще посочим основната разлика между стандартните HD и STARLIGHT камери. Тя е свързана с картината през нощта. Докато обикновената камера предоставя черно – бялo изображение при работа в малките часове от денонощието ( с цел да изолира до минимум появата на шум), то STARLIGHT  устройствата ви показват какво се случва след залез слънце, без да губят цветовете на сцената. Това се дължи на по – силните сензори и по – високото качество. През нощта липсата на достатъчно светлина (LUX) води до изкривяване на изображението или поява на шум, което от своя страна води до влошаване на качеството на картината в затъмнените зони. Камерите със Sony STARLIGHT  матрица повишават стойността на изображението при работа в нощен режим.

Със STARLIGHT камера ще:

  •  подобрите чувствителността към светлината и следователно качеството на изображението в нощен режим
  •  имате възможност за избор от широката гама с резолюции: от 1.3МХ до 5МPX. Колкото по – високо е числото, толкова по – добра и изчистена ще е картината на наблюдавания обект
  •  можете благодарение на широките динамични диапазони (до 120dB съотношение сигнал към шум от около 52dB) да избегнете проблема с компенсацията на бялата светлина (BLC).

Използвайки звездната STARLIGHT  технология, комбинирана с висока компенсация на светлината HLBC, ще можете да повишите качеството на наблюдение при работа в нощен режим.

 

Стандартна HD камера в нощен режим на работа
 
STARLIGHT камера в нощен режим
 
 
 
 

 

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени