Като пръв и основен вносител на LONGSE за България, videonabliudenie.eu успя да договори цени без конкуренция за шестте най-продавани охранителни камери през последните две години. Това са моделите с ултрависока резолюция 700TVL, матрица 1/3" SONY ICX673KA и SONY EFFIO-E DSP процесор, а именно: LIA90ESHE, LIA40ESHE, LIRDBSHE, LIRDCSHE, LIRDNSHE и LIRDNTSHE.
Тези камери за видеонаблюдение отдавна са се наложили на пазара и от години са се превърнали в най-предпочитаните компоненти при изграждане на системи за видеоконтрол и охрана. Причините за това са изключително качественните изображения, получавани както в дневен така и в нощен режим на работа.
Екранното меню на EFFIO-E позволява детайлна настройка на редица параметри от самата камера като: Контраст, Яркост, Баланс на бялото, Компенсация на задното осветяване, WDR (wide dinamic range), HLC, AGC и др. Интеличентното управление на инфрачервените осветители регулира интензитета на подсветката в нощен режим и предотвратява прегаряне на изображенията, а функцията срещу фарове на автомобили и силно осветени обекти (High Light Compensation) позволява разбознаване на номера през ноща. Всички модели камери с EFFIO DSP процесор внасяни от videonabliudenie.eu са с UTC функция, което означава, че настройката на параметрите от екранното меню е възможно да бъде направена и от разстояние с помоща на UTC контролер.

Този факт ще облагодетелства нашите клиенти и партньори желаещи да закупят охранителни камери от висок клас и допълнително ще улесни изграждането на високоефективни системи за видеонаблюдение.