За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Соларни камери за видеонаблюдение 3G и WiFi на ТОП цени

Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
ICM-4GPT — Соларна 4G IP управляема PT камера 1080P със слот за SIM и карта памет до 64GB
4G управляема соларна 1080P камера за видеонаблюдение с поддръжка на 4G Nano SIM карта и слот за MicroSD карта памет с максимален обем до 64GB. Управление по хоризонтала 355° и вертикала 120° с висока скоротст. 1080P FullHD 2MPX 1920x1080 разделителна способност. Изпращане на мобилни известия на приложението UBox/iCAM при засичане на д..
UB-4G-PT — Управляема 4G соларна IP камера 1080P със слот за SIM и карта памет до 64GB
Управляема соларна 4G 1080P камера за видеонаблюдение със SIM карта. Управление по хоризонтала 320° и вертикала 90°. Full HD 2MPX 1920x1080, с фокусно разстояние 4мм. Вграден микрофон и говорител, което позволява двупосочна аудио връзка в реално време. Слот за SD карта до 64GB. Нощно виждане до 30м. Сензор за човешко движение, против ф..
TO-SOLAR + — Соларна безжична WI FI камера 1080P за нощно наблюдение до 60м
Соларна безжична варифокална WiFi IP 2MPX камера 1080P Full HD с PIR сензор за движение за нощно видеонаблюдение до 60м. Камерата разполага с вграден микрофон и говорител, което позволява двупосочна аудио връзка в реално време. Слот за SD карта до 64GB. Вграден вариофокален обектив 2.8-12мм с възможност за регулиране на фокусно разстояние и приближ..
UB-4G — 4G Соларна IP камера 1080P със SIM карта, WIFI hotspot за нощно наблюдение до 60м
Соларна 4G безжична 1080P камера за видеонаблюдение със SIM карта, WIFI hotspot. Камерата е Full HD 2MPX, с фокусно разстояние 2,8-12 мм с 4х оптичен зум и автоматично фокусираща леща. Вграден микрофон и говорител, което позволява двупосочна аудио връзка в реално време. Слот за SD карта до 64GB. Камерата разполага с 2-ва мощни инфраред диода&n..
TRX-SOLAR - Full HD соларна безжична IR камера с PIR сензор
Соларна безжична Wi-FI IR камера с автномно захранване. Full HD резолюция, вграден говорител и слот за SD карта с памет до 128GB. Камерата разполага с PIR сензор за детекция на движение и дава възможност за нощно видеонаблюдение до 20 метра. Отдалечено наблюдение в реално време и преглед на записите през мобилно устройство с приложенията Xmeye и IC..
YS-55A - Соларна безжична IR камера 1080P WIFI за външен монтаж с PIR сензор и 4x дигитално увеличение
Соларна Безжична Wi-Fi IR IP камера с автономно захранване, 1080P резолюция, вграден микрофон, слот за SD карта до 128GB, вграден говорител за двупосочна аудио връзка, PIR сензор за детекция на движение, 4 x дигитално увеличение. 8 IR диода за нощно видеонаблюдение до 20 метра. Отдалечено наблюдение в реално време, преглед на записите и админи..
TO-SOLAR - Соларна FULL HD 1080P Варифокална безжична IR IP камера за външен монтаж PIR сензор
Соларна безжична варифокална WiFi IP 2MPX камера 1080P Full HD с PIR сензор за движение с вграден микрофон, слот за SD карта до 64GB и говорител за двупосочна аудио връзка. Камерата разполага с 2бр. бели светодиоди 2W LED 1W*2 и 2 бр. IR светодиода 2W LED 1W*2 за нощно видеонаблюдение до 60 метра. Изключително ниска консума..

Имате нужда от видеонаблюдение на обект, в който липсва електричество? Сега ще Ви запознаем с изключително иновативните соларни камери за видеонаблюдение, които ще решат проблема с липсата на ток. Какво представляват и как работят, как да направите своя най-добър избор, според нуждите Ви? Нека видим!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СОЛАРНИТЕ КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Това са обичайни охранителни устройства, но особеното при тях е наличието на допълнителен слънчев панел, преобразуващ слънчевата светлина в електричество. Това означава, че за монтажа, не е необходимо полагането на допълнителни кабели. Още по-хубавото на соларните камери е, че за тяхното захранване, не е нужно да плащате за електричество, а използвате безплатната зелена слънчева енергия. Друго тяхно предимство е вградената акумулаторна батерия, осигуряваща захранването през нощта и в облачните дни, която през деня се зарежда от соларния панел.

За да може видеонаблюдението да се извършва от всяка точка, необходим е достъп до интернет, което става по два начина: чрез наличие на WIFI или поставянето на 4G SIM карта в устройството.

КАК РАБОТЯТ

Соларните камери за видеонаблюдение използват висококачествени и изключително ефективни слънчеви панели, успяващи да уловят максимално количество светлина, която се преобразува в енергия. Така, тези устройства генерират електричество, дори и в условия на облачно или дъждовно време. Разбира се, ефективността им в подобна обстановка е значително намалена, но вградената акумулаторна батерия осигурява нужния запас, от който се нуждае устройството, за да работи нормално.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩИТЕ

Когато правите своя избор, важно е да се поинтересувате за професионално мнение относно:

  • Колко дълго може да работи соларната камера с едно зареждане на акумулатора? Ако времето, през голяма част от годината е облачно, то вземете модел с подходящ запас;
  • Къде ще се съхраняват заснетите записи? Добър вариант е наличието на опция за поставяне на SD карта памет, тъй като Cloud услугите са безплатни за период около месец, след което таксата е около 5-10 долара месечно;
  • Как ще получи устройството достъп до интернет? Най-предпочитаният вариант е чрез поставяне на СИМ карта, с активиран 4G интернет;
  • Спестяване на място в SD картата. Това може да се постигне, като се вземе модел, с наличие на сензор за движение, така че записът да тече, само при регистрирана активност.

МОЖЕ ЛИ KASSABA SYSTEMS ДА ПОДСИГУРИ НУЖНОТО ОБОРУДВАНЕ

В специализирания онлайн магазин KassabaSystems.com се предлагат най-иновативните и съвременни соларни камери за видеонаблюдение, които са способни да работят в обхвата на WiFi и 4G мрежите, чрез поставяне на подходяща SIM карта или връзка към безжична мрежа. Цените при нас са без аналог на пазара, защото работим с директни производители и имаме дългосрочни договори. Възползвайте се и Вие!

 

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени