За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Кассаба Системс ЕООД ексклузивен представител на APEXIS за България

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 1408 прочита

От 01.06.2012г. Кассаба Системс ЕООД (респективно Видеонаблюдение ЕУ) стана ексклузивен представител на APEXIS за България. Кассаба Системс ЕООД бе първата компания, която преди две години представи на българския пазар, продуктите на най-големият производител на IP камери в Китай. Решенията на APEXIS са ориентирани към домашните потребители и средния и дребен бизнес.
Привлечени от изключителното качество и цени без конкуренция в този продуктов сегмент на мрежови камери за видеонаблюдение, не малко български фирми започнаха да предлагат ип камери APEXIS. Този водещ производител на IP камери избра именно нас за ексклузивен представител пред другите доставчици на родния пазар, защото за иключително кратък период успяхме да превърнем продуктите на APEXIS в най-продаваните и предпочитани IP камери в България. За тези две години, екипът на Кассаба Системс ЕООД  изгради над 100 обекта с ип базирано видеонаблюдение и спечели доверието, както на потребителите така и на азиатския производител. Тестовият ни отдел проведе редица тестове в реални условия, като през месец февруари камерите за външен монтаж (модели: APM-J602-WS-IRC, APM-J0233-WS-IR, APM-J601-WS-IR) бяха тествани и при температури под -21 градуса. Безотказната работа на тези продукти при изключително трудни условия успя да изненада и инженерите на APEXIS. След детайлен анализ за пореден път доказахме свойте лидерски позиции в областта на системите за видеонаблюдение, като главният ни инженер г-н Валентин Димов успях да убеди разработчиците на APEXIS, че пазарът има нужда и от ип камери за външен монтаж със широкоъгълен обектив от 3.6мм. , които вече са продуктов факт.
Сигурни сме, че партньорството ни с Shenzhen Apexis Electronic CO.,LTD, ще ни утвърди като лидер на пазара и водещ системен интегратор в областта на системите за видеонаблюдение и ще ни позволи да предложим IP камери на още по-добри цени.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2020 © Всички права запазени