За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Системна администрация

Тук Вие ще намерите отговорите на всички основни въпроси свързани с организацията на Вашата компютърна поддръжка, системна администрация, мрежова и информационна сигурност, защита на данни и управлението на ИТ процесите като цяло.
Базирайки се на нашия дългогодишен опит, добрите ИТ практики и редица международни стандарти, сме се опитали да дадем съвети и препоръки, които биха Ви помогнали да стигнете по-лесно до правилното решение при закупуването на хардуер и софтуер, планирането на структурно окабеляване, въвеждане на политика за информационна сигурност и определяне на Вашите технологични нужди.
Стремежът ни е на достъпен език за не професионалисти да Ви запознаем с типично не технологичните аспекти свързани с организацията на ИТ стратегията, интегрирането на технологиите в бизнеса и постигането на висока степен на ефективност.
Бихме се радвали, ако споделяйки нашите знания и опит, допринесем за успешното развитие на Вашата организация.

4 бързи клика за конфигуриране на типа канали при TRX видеорекордери
 4 бързи клика за конфигуриране на типа канали при TRX видеорекордери

Направете няколко бързи клика и конфигурирайте хибриден TRX видеорекордер, за да можете безпроблемно да свържете камери с различен режим на работа и резолюция. Бъдете внимателни при избора на камери. ..


Още
Какво е компютърна поддръжка?
Какво е компютърна поддръжка?

Едва ли има човек, който не може да даде някакъв отговор на този въпрос, но като цяло това е една критична за съвременния бизнес и същевременно силно подценявана услуга, на която незначителен брой..


Още
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени