За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Настройка и конфигуриране на безжична FISHEYE 180° камера KJ-VR10ST-W с вграден микрофон 720P

от | Публикувано в Инструкции | Все още няма коментари | 1933 прочита

Безжичните камери за вътрешно видеонаблюдение са лесен и удобен вариант, който ви позволява да контролирате работния процес в офиса, в търговски помещения с множеството посетители в тях или дома си. Независимо дали имате малко дете, което спи в съседната стая, домашен любимец, който обича да „подрежда“ стаите всеки път, когато го оставите сам или искате да сте сигурни, че в офиса не цари хаос, докато сте в командировка , с натискането на един бутон виждате и чувате какво се случва  в желаното помещение. 


KJ - VR10ST – W е устройството, което ще отговори на вашите нужди. Fisheye камерите от този тип разполагат с 1.44MM  обектив във формата на рибешко око, който ви позволява да постигнете широк спектър от наблюдение. С нея покривате 180 ° ъгъл . Wi- Fi  устройството предоставя изображение във вид на полукръг, който покрива помещението без да оставя мъртва зона.
Безжичните IP камери на IPPro са изключитено лесни за конфигуриране и настройка. Те са ориентирани към крайния потребител и не изискват по - задълбочени технически познания, като при стандартните цифрови системи за видеонаблюдение. Свързването им става посредством мобилно устройство, на което предварително е инсталирано приложение за работа с видеокамерата. Необходимо е да сте в една мрежа  и да следвате стъпките за настройка.

180° ъгъл

 

  • Двупосочно аудио – вграден висококачествен микрофон, който ви позволява да следите разговора в помещението. Вграден говорител даващ възможност да изпратите гласово съобщение до хората, които се намират в стаята през приложението на камерата.

 

  • Широкоъгълен Fisheye обектив - благодарение на обектива на камерата ще обхванете 180° ъгъл на видимост .

 

  • Слот за поставяне на Micro SD карта памет – можете да съхранявате направените записи на отделна карта с обем до 128GB. Не е необходимо да триете наличните видеа. След запълване на свободното пространство камерата презаписва нови клипове.

 

  • 2x1W White LED инфрачервени диода - Инфрачервени осветители в невидимия спектър за нощно наблюдение до 10 метра. Освен през деня, можете да използвате устройството за наблюдение в нощен режим.

 

  • Безжично свързване: Не е необходимо да поставяте излишни кабели, тъй като камерата се свързва към наличната WI-FI мрежа. Единственото, което трябва да направите е да включите 5V адаптер на устройството в електрическата мрежа.
  • Access point режим: Може да се свържете директно към камерата с Вашият смартфон, без необходимост от Wi-Fi мрежа в помещението. Функцията е изключително удобно, когато използвате камерата, като видео бебефон.

Детайлните дехнически параметри на камерата може да разгледате: тук

 

За лесна и бърза конфигурация на камерата, предварително инсталирайте безплатното приложение IP PRO и следвайте посочените стъпки

1.Стартирайки приложението имате възможност за избор:                    

- чрез регистрация (Login)

- Локално (без регистрация)

2. Натискате знака "+"

3. От падащото меню избирате AP Configuration

4. Тук трябва да изберете мрежата, към която желаете да свържете камерата

5. Приложението ще стартира автоматично търсене

6. Камерата е свързана :)

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени