За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Предимството на екшън камерите

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 1585 прочита

cctvahd.

 

В сезона на активните зимни спортове, можем да съхраним забавните моменти с помощта на екшън камерите (англ. Action camera). Това са вид цифрови устройства предназначени за заснемане на видео в екстремни условия или по време на движение. Отличително за тези камери са малките размери и ниско тегло. Компактността им позволява чрез разнообразни аксесоари, (които ще намерите в комплекта), да бъдат закрепвани за ръка, каска, колело, кола и др. 

Тези устройства са снабдени със специален корпус, който ги предпазва от проникване на влага и външни удари. Могат да работят при дъжд и в други лоши метеорологични условия. Не само това, благодарение на  голяма  си устойчивост,  някои от моделите са в състояние да издържат полет на любителски ракети и дори при непредвидено падане от височина няколко метра. 

Повечето модели са оборудвани с широкоъгълен обектив, който покрива ъгъл от 170°. Автоматичното управление на експозицията и липсата на настройки на обектива, позволява на камерата да работи без да се ангажира вниманието на оператора с други действия. Освен заснемане на цифрово видео с висока разделителна способност ( достигаща до 4К резолюция – 8 мегапиксела), с тях можете да правите и висококачествени снимки. Това означава, че форматът на видео файловете, записани на тази камера отговаря на най - високите изисквания за качество на изображението. Стандартната резолюция към момента на пазара е 1920x1080 пиксела – Full HD.

Почти всички екшън камери поддържат специален режим с повишена скорост на запис — 60 кадъра в секунда, докато обичайната скорост на запис е 25 - 30 кадъра.

Съхраняването на направените записи се осъществява чрез карта памет тип Micro SD, а батерията, която е вградена в устройството, се зарежда посредством USB. По - високият клас екшън камери са оборудвани с Wi-fi модул, чрез който можете да предавате картина и звук онлайн. Масово този вид техника се използва в екстремните спортове, в социалната журналистика и от любители. 

Благодарение на екшън устройствата можете да се отдадете на любимото си екстремно хоби, а след това да споделите забавните моменти с вашите приятели в социалните мрежи.

 

Разгледайте нашите екшън предложения тук

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени