За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Sony EFFIO или Sony вечният лидер във ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 557 прочита

Наскоро от Sony анонсираха на пазара своя нов DSP (Digital Signal Processor – процесор за цифрова обработка на сигнали) и за пореден път показаха на конкуренцията, че са ненадминат лидер в областта на ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО и в производството на матрици и процесори за CCTV камери.
Новият чип EFFIO е предназначен за производство на аналогови камери за видеонаблюдение и позволява постигането на немислимата до момента резолюция от  650TVL при цветно и 700TVL  при чернобяло изображение.
Всички останали конкуренти на Sony EFFIO, като Winner-5 на SAMSUNG и HAWK на NEXTCHIP предлагащи процесори за цифрова обработка на сигнали (DSP) отстъпват в резолюцията с над 10%.
Камерите за видеонаблюдение произведение със Sony EFFIO ще работят в широк динамичен обхват (Wide Dynamic Range – WDR)  и ще позволяват получаванe нa изключително качествено изображение при ниска осветеност. Допълнително са постигнати още четири децибела в съотношението сигнал шум за разлика от масовите камери на пазара до момента (Sony Effio +52dB, Стандартни камери +48dB). EFFIO е предназначен да поддържа и CCD сензори с хоризонтална резолюция от 760H и 960H пиксела.
От Sony анонсират и две нови CCD матрици с хоризонтална резолюция от 960H пиксела предназначени за работа с DSP процесора EFFIO. Това са "ICX662AKA/ICX663AKA" и "ICX668AKA/ICX669AKA".
Очаква се от средата на лятото водещите  производители на камери за видеонаблюдение основно да внедряват  Sony EFFIO в своите продукти.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени