За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Свалете софтуер за компютър за IP PRO устройства - KJ

от Borislav Nikolov | Публикувано в Софтуер | Все още няма коментари | 1648 прочита

В тази статия ще научите кой софтуер за какво се използва, освен това ще можете да си свалите всяка една програма напълно безплатно.

 

  • CMS / VMS - софтуер за наблюдение и администрация на видеорекордери и IP камери. В него можете да наблюдавате в реално време, да преглеждате направените записи, да променяте настройки и параметри на добавените устройства. Можете да добавите своите устройства както с реален статичен IP адрес, така и по CLOUD номер. Можете да използвате CMS / VMS софтуера за запис директно върху PC. 

Изтеглете CMS за WINDOWS от тук 

Изтеглете CLOUD VMS за WINDOWS от тук

 

  • IPCAMSUITE - софтуер за търсене на IP PRO устройства в локална мрежа, чрез този софтуер можете да променяте мрежовите настройки на новите устройства спрямо локалната мрежа на рутера.

Изтеглете IPCAMSUITE от тук

 

*Мобилното приложение за наблюдение и администрация на устройството се казва  IP PRO, можете да го изтеглите напълно безплатно от Google Play Store за Android устройства и Apple App Store за iPHONE и iPAD. Освен  IP PRO можете да използвате и  IP PRO 3, в зависимост от версията на операционната система на мобилното устройство.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени