За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Центърът за видеонаблюдение във Варна се разширява

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 850 прочита

След като беше изграден център за видеонаблюдение във Варна и морският град се сдоби с възможността да е най-технологичният град в България в областта на видеонаблюдението сега и във вече почти всички Варненси училища ще работят системи за видеонаблюдение. Само шест от училищата в морската ни столица ще останат без видеонаблюдение през новата учебна година. Но това няма да е за дълго защото през следващата бюджетна година камери за видеонаблюдение ще бъдат поставени и в тях,обяви кметът Кирил Йорданов на редовния си брифинг.

Със системи за видеонаблюдение са оборудвани 41 училища във Варна, които през следващите няколко дни ще бъдат свързани с Центъра за видеонаблюдение, разположен в зала 37 на общината. Там ще се получава цялата информация от камерите в учебните заведения, обясни градоначалникът.

Както вече писахме от зала 37 ще се осъществява наблюдение и контрол върху фирмите за сметопочистване и снегопочистване фирми във Варна. От центъра за видеонаблюдение също ще се следи и графика на градския транспорт и др., каза още Кирил Йорданов.

 

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени