За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Видеонаблюдение в учебен автомобил с KS-1R3000

от Кръстьо Касабов | Публикувано в Съвети за видеоконтрол | Все още няма коментари | 1196 прочита

За първи път на Българския пазар Кассаба Системс ООД представа едно ново техническо средство за реализиране на видеонаблюдение на учебен автомобил или произволно превозно средство.

KS-1R3000 е революционен видеорекордер произведен от Корейската компания Т-МYE, специално разработен за реализиране на видеонаблюдение в автомобили, автобуси, камиони и таксита за записване на събития и инциденти и анализиране на причините на по късен етап.

Рекордерът се монтира на предното стъкло така, че едната камера да е насочена към платното за движение, а другата камера да е насочена към купето и пътниците в автомобила. Автомобилният цифров видеорекордер е изключително удобен за запис на видео, аудио и данни свързани с движението на автомобила. Устройството е снабдено с две камери, GPS сензор, 3D G сензор отчиташ внезaпно изменение в ускорението, инфрачервени осветители и микрофон за запис на звук.

За разлика от други системи за видеонаблюдение на автомобили, коли и превозни средства KS-1R300 видеорекордера извършва записа на звук и видео в непрекъснат режим.Когато капацитета на SD картата бъде достигнат най-старите записи се препокриват от по-новите с изключение на записите свързани с транспортно произшествие. 

Ако превозното средство е участвало в произшествие, като сблъсък, въздействие на чуждо тяло и при поява на внезапно ускорение, всички данни свързани с инцидента, като скорост на автомобила, местоположение, видео и аудио информация се маркират и съхраняват докато не бъдат изтрити с помоща на софтуера за анализиране на видео и аудио записите . По този начин данните могат да бъдат анализирани и намерена причината за появата на даден инцидент.

Модулът с инфрачервени осветители включен в комплекта с аксесоари на рекордера KS-1R300 е предназначен за записс на случващото се в автомобила в нощен режим.

Също така в комлекта е включен специализиран софтуер за анализ на записаните данни с помоща на който лесно може да бъде получена информация като скорост на автомобила, местоположение посока на движение участие в пътнотранспортно произшествие.

  • Предна камера за наблюдение на платното за движение и случващото се пред автомобила с ъгъл на видимост 143 градуса
  • Вътрешна камера за наблюдение поведението на водача и случващото се в автомобила с ъгъл на видимост 170 градуса
  • Вграденн GPS приемник, показващ местоположението на автомобила и скороста на движение
  • Вграден 3D G сензор за отчитане на ускорението и участието в инциденти и произшeствия
  • IR модул за запис поведението на водача и пътниците при ниска осветеност
  • Дисплай показващ скоростта на автомобила или времето когато автомобила е спрял
  • Зарядно устройство за автомобил (с адаптор към запалка)
  • Софтуер за анализ на записаните данни

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени