Вашата количка

Бокс камери

ФИЛТЪР
DS-2CC12D8T-AMM - 2MPX корпусна камера Hikvision
Безплатна
доставка
Производител: HIKVISION
Корпусна 2 мегапикселова TVI камера.Бокс камерите ..
136,13лв.
Цена БЕЗ ДДС: 113,44лв.
IPC-HF5431E - 4МPX IR IP бокс камера Dahua
Безплатна
доставка
Производител: DAHUA
4 MPX IR IP бокс камера. Подходяща за заснемане на..
584,40лв.
Цена БЕЗ ДДС: 487,00лв.
Производител: DAHUA
IR камера с висококачествена цветна матрица 1/2.9&..
112,66лв.
Цена БЕЗ ДДС: 93,88лв.

Добре познатите на специалистите по проектиране на охранителни системи за видеонаблюдение бокс камери са висококачествени професионални камери, които могат да бъдат модифицирани чрез добавянето на допълнителен обектив, когато обстоятелствата налагат тази мярка.

Най-често бокс камери се използват при нужда от видеонаблюдение, което се монтира вътре в самите помещения т.е. с вътрешен монтаж. Не е изключено и използването на тези камери и с външен монтаж, но тогава се налага използването на т.нар. кожуси, които да ги предпазват от климатичните колебания в атмосферата, включително от сняг и дъжд.

Името на тези инструмент за видеонаблюдение идва от формата им, която напомня кутия (от английски език “box” - кутия). Местата, където тези камери намират обосновано приложение са тези, нуждаещи се от висока степен на увеличение и приближение.

Така например масова практика в България и в цял свят е употребата им на места, изискващи заснемане на относително малки детайли като в това число влизат – автомобилни номера, лица и т.н. Логично най-често бокс камери се инсталират в сгради или въобще на конкретни локации с повишен трафик – обществени сгради, финансови институции, банки, хипермаркети, бензиностанции и прочие.

Особен момент при покупката на бокс камери е изборът на подходящ за нуждите ви обектив. Ако нямате достатъчен опит в тази насока, то нашата препоръка е да се доверите на експерт в областта на видеонаблюдението или на нашия екип, за да бъдете правилно консултирани кое решение е най-добро според вашите нужди.

Специално внимание заслужава и фактът, че този тип камери се предлагат на пазара само с базово оборудване, което значително понижава цената им. Това обаче е важна стъпка при планиране на една система за видеонаблюдение с оглед на факта, че не е нужно да разполагате с пълния пакет аксесоари, а само с необходимите ви такива. За финал отново ще подчертаем, че наистина е добра идея да се консултирате с екипа ни, за да бъдете доволни от своята покупка – нещо, което е от първостепенно значение за нас.

Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
x

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация Разбирам