Вашата количка

Turbo HD TVI камери

ФИЛТЪР
Производител: CAMSTAR
Куполна мегапикселова TVI TurboHD камера с FullHD ..
110,54лв.
Цена БЕЗ ДДС: 92,12лв.
CS-5042TVI-2HD - Вариофокална TurboHD камера 1080P
Безплатна
доставка
Производител: CAMSTAR
Мегапикселова IR TurboHD TVI камера с 1/..
165,30лв.
Цена БЕЗ ДДС: 137,75лв.

Днешните инсталации за видеонаблюдение се отличават с високата резолюция и детайлността на изобразяваната картина, благодарение на съвременните си фото-сензори. Сред тези устройства се нареждат и Turbo HD TVI моделите, гарантиращи повишаване на разделителната способност и трансфер на данните по коаксиален или UTP-кабел.

С какво се отличават Turbo HD TVI камери?

HD-TVI (High Definition Transport Video Interface) стандарта е разработка на компанията Hikvision. Характерното за него е възможността за трансфер на видео-сигнал с висока резолюция по обикновен коаксиален кабел със съпротивление 75 ома, благодарение на нискочестотната модулация.

Списъкът от предимства е достатъчен за да направите преход към по-новия стандарт:

  • Висококачествено предаване на видео-сигнала в разделителна способност HD 720P и 1080P;
  • Предаване на медия и аудио сигнал по коаксиален кабел;
  • Трансфер на образ в HD резолюция, изключвайки закъснения и загуби в качеството;
  • Предаване на картина на големи разстояния (300-500 м.);
  • Същата проста структура на връзката, като при аналоговите системи.

Поредното предимство на Turbo HD камерите е, че те са съвместими с видеорекордерите, използвани в по-старите системи за видеонаблюдение, но с поддръжка на HDTVI технологията. Разбира се съществуват и специални Turbo HD регистратори, поддържащи работа с три типа камери - аналогови, HD-TVI и IP.

Кога те са правилния избор?

Технологията TurboHD е най-предпочитана за използване в оборудването за видеонаблюдение в извънградските домове и предприятията. Тоест, ако искате да осъвремените вече морално остарялата си система за видеонаблюдение, можете да го направите чрез използване на HD-TVI стандарта, без да нарушавате старата инсталация.

Имплементирайки технологията, вие ще подобрите детайлизацията на картината, яснотата и звуковото възпроизвеждане (ако има такова).

Защо да изберем Kassaba Systems Ltd.?

Като директни вносители можем да си позволим да предложим всички стоки в магазина kassabasystems.com на най-ниски цени, без това да се отразява на качеството им. Всичко при нас се предлага с гаранция, най-кратките срокове за доставка и възможност за връщане или подмяна при несъответствия.

Ако сте объркани в избора си на компоненти, обърнете се към нашите любезни оператори още сега и с радост ще Ви съдействат. Можете да им зададете всички интересуващи ви в тази посока въпроси, без притеснения. Очакваме ви дори още сега.

Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)