За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Видеорекордер TRX-7208HVR записва в реално време при ултра висока резолюция 960H

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 682 прочита

В началото на месец март Кассаба Системс ООД ( ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЕУ ) представи за първи път на Българския пазар видеорекордер записващ в реално време с 25 кадъра в секунда за всеки канал при ултрависока резолюция 960H. Така за пореден път доказахме, че не само сме ценови лидер сред основните вносители на компоненти за видеонаблюдение, но и технологичен. Видеорекордерът TRX-7208HVR представлява хибриден DVR позволяващ свързване, както на конвенционални аналогови камери, така и на мрежови IP камери.

С помоща на TRX-7208HVR системните интегратори и всички специалистите работещи в областта на системите за видеонаблюдение, ще получат едно техническо средство, което им позволява да използват камери с висока резолюция 700TVL без загуба на информация. Камерите с резолюция 960H (700TVL) се предлагат на пазара повече от две години, но наличните към момента Full D1 видеорекордери не позволяваха да се извлече максимума от тях. Първите тестове, който проведохме с TRX-7208HVR бяха с една от най-продаваните IR камери, моделът на Longse LIA90ESHE. Резултатите бяха поразяващи и получаваните изображения както при наблюдение в реално време така и при запис (в дневен и нощен режим) се доближаваха изключително много до мегапикселовите. Това отново ни убеди, че времето на аналоговата техника още не е отминало и тя продължава да се развива успоредно с цифровите и мрежовите технологии.
Освен запис в реално време с резолюция 960H, към хибридния рекордер от TRX са добавили и една изключително полезна мрежова функция позволяваща отдалечено наблюдение, администрация и преглед на записите без нуждата от реален IP адрес в обекта където е инсталирано устройството. Допълнителна информация и детайни технически характеристики за TRX-7208HVR можете да намерите в секция видеорекордери на нашият сайт.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2020 © Всички права запазени