За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

WiFi камера за вътрешно наблюдение с безжични алармени датчици

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 3738 прочита

YS - J015MPX е безжична алармена камера, идеално решение за домашна защита или за контрол на малък бизнес, като магазин, ресторант, офис, хотел. WiFi устройството е лесно за настройка и управление и  не изисква високи технически познания за да боравите с него. Благодарение на Smartlink протокола за настройка на Wi-Fi мрежата през мобилно устройство, можете без излишни усилия да свържете камерата с вашия смартфон.


Цифровото устройство разполага с фиксиран 3.6 мм обектив и 1МРХ (1080х720Р) резолюция. За разлика от стандартните Smart решения, YS-J015MPX ви позволява да покриете по – голяма площ, чрез завъртане на обектива през мобилно устройство (по хоризонтал на 240° и вертикал 120°). 
Освен изключително качество на картината, безжичното решение има вграден микрофон и двупосочно аудио. Чрез тях ще имате възможността да чувате всичко, което се случва в помещението и едновременно с това да разговаряте с хората, които се намират в обекта през мобилното приложение.
Това което прави WiFi камерата специална е възможността за добавяне на безжични алармени PIR (passive infrared) датчици. При установяване на присъствие в съответното помещение, те активират вградената аларма, а едновременно с нея, устройството изпраща нотификация на вашия телефон при регистрирано движение. По този начин можете при съмнение, че някой е проникнал в собствеността ви да проверите в реално време какво се случва в обекта.

720P HD резолюция


Използването на първокласен CMOS сензор за изображения осигурява високо качество на картината.

 

  Наблюдение ден/ нощ


IR LED диодите на камерaта се активират автоматично в райони с ниско ниво на осветеност, за да  осигурят качествено изображение при нощен режим на работа.

 

 

Кристална картина


Благодарение на висококачествения CMOS сензор и вградените инфрачервени диоди за нощно видеонанаблюдение, получавате високо качество на изображението при работа през деня и нощта. 

 

Двупосочно аудио


С помощта на вградения в устройството микрофон, имате възможността да чувате всичко, което се случва в помещението, а чрез фиксирания високоговорител, можете да връщате гласово съобщение, което ще бъде достъпно до всички, които се намират в близост до камерата.

 

PIR датчик

Възможност за добавяне на алармени датчици, с помощта на които ще получавате нотификация на телефона си при регистрирано присъствие в наблюдавания обект.

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени