За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Заповядайте в новия магазин на Kassaba Systems в град София

от | Публикувано в Новини | Все още няма коментари | 2468 прочита

 На 21.10.17г. в гр. София, тържествено бе осветен новият търговски обект, в който Kassaba Systems очаква своите бъдещи клиенти. Фирменият магазин се намира в ж.к. Разсадника, на около 5 минути от метростанция Константин Величков и е разположен на 150кв.м. площ.

 


Празненството уважиха приятели и партньори на компанията, които от години използват устройства за видеонаблюдение, като превантивна мярка за протекция на своя бизнес и дом.

Освен удобна локация и по – голямо пространство, в новия дом на фирмата, можете да тествате най – актуалните технологични решения при системите за видеоконтрол.Тук ще откриете богато разнообразие от AHD, TVI, CVI и аналогови камери с FULL и ULTRA HD резолюция за кристално изображение на картината, WIFI камери, които разполагат с вграден микрофон, двупосочно аудио и слот за карта памет, цифрови IP камери с възможност за наблюдение през смартфон и запис на компютър, хибридни видеорекордери с ULTRA HD 5MPX резолюция, както и готови професионални комплекти за видеонаблюдение, съобразени с Вашите нужди.

Нашите консултанти ще Ви помогнат с избора на подходяща техника за видеонаблюдение. 

Заповядайте!

 

 

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени