Вашата количка

Соларни камери за видеонаблюдение 3G и WiFi на ТОП цени

ФИЛТЪР
UB-4G-PT — Управляема 4G соларна IP камера 1080P със слот за SIM и карта памет до 64GB
Безплатна
доставка
UB-4G — 4G Соларна IP камера 1080P със SIM карта, WIFI hotspot за нощно наблюдение до 60м
-25 %
Производител: MyCam
Соларна 4G безжична 1080P камера за видеонаблюдени..
451,44лв. 601,92лв.
Цена БЕЗ ДДС: 376,20лв.
ICM-4GPT — Соларна 4G IP управляема PT камера 1080P със слот за SIM и карта памет до 64GB
Безплатна
доставка
TO-SOLAR + — Соларна безжична WI FI камера 1080P за нощно наблюдение до 60м
Безплатна
доставка
Производител: TRX
Соларна безжична варифокална WiFi IP 2MPX камера 1..
452,50лв.
Цена БЕЗ ДДС: 377,08лв.
TRX-SOLAR - Full HD соларна безжична IR камера с PIR сензор
Безплатна
доставка
Производител: TRX
Соларна безжична Wi-FI IR камера с автномно захран..
320,40лв.
Цена БЕЗ ДДС: 267,00лв.
YS-55A - Соларна безжична IR камера 1080P WIFI за външен монтаж с PIR сензор и 4x дигитално увеличение
Безплатна
доставка
TO-SOLAR - Соларна FULL HD 1080P Варифокална безжична IR IP камера за външен монтаж PIR сензор
Безплатна
доставка

Имате нужда от видеонаблюдение на обект, в който липсва електричество? Сега ще Ви запознаем с изключително иновативните соларни камери за видеонаблюдение, които ще решат проблема с липсата на ток. Какво представляват и как работят, как да направите своя най-добър избор, според нуждите Ви? Нека видим!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СОЛАРНИТЕ КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Това са обичайни охранителни устройства, но особеното при тях е наличието на допълнителен слънчев панел, преобразуващ слънчевата светлина в електричество. Това означава, че за монтажа, не е необходимо полагането на допълнителни кабели. Още по-хубавото на соларните камери е, че за тяхното захранване, не е нужно да плащате за електричество, а използвате безплатната зелена слънчева енергия. Друго тяхно предимство е вградената акумулаторна батерия, осигуряваща захранването през нощта и в облачните дни, която през деня се зарежда от соларния панел.

За да може видеонаблюдението да се извършва от всяка точка, необходим е достъп до интернет, което става по два начина: чрез наличие на WIFI или поставянето на 4G SIM карта в устройството.

КАК РАБОТЯТ

Соларните камери за видеонаблюдение използват висококачествени и изключително ефективни слънчеви панели, успяващи да уловят максимално количество светлина, която се преобразува в енергия. Така, тези устройства генерират електричество, дори и в условия на облачно или дъждовно време. Разбира се, ефективността им в подобна обстановка е значително намалена, но вградената акумулаторна батерия осигурява нужния запас, от който се нуждае устройството, за да работи нормално.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩИТЕ

Когато правите своя избор, важно е да се поинтересувате за професионално мнение относно:

  • Колко дълго може да работи соларната камера с едно зареждане на акумулатора? Ако времето, през голяма част от годината е облачно, то вземете модел с подходящ запас;
  • Къде ще се съхраняват заснетите записи? Добър вариант е наличието на опция за поставяне на SD карта памет, тъй като Cloud услугите са безплатни за период около месец, след което таксата е около 5-10 долара месечно;
  • Как ще получи устройството достъп до интернет? Най-предпочитаният вариант е чрез поставяне на СИМ карта, с активиран 4G интернет;
  • Спестяване на място в SD картата. Това може да се постигне, като се вземе модел, с наличие на сензор за движение, така че записът да тече, само при регистрирана активност.

МОЖЕ ЛИ KASSABA SYSTEMS ДА ПОДСИГУРИ НУЖНОТО ОБОРУДВАНЕ

В специализирания онлайн магазин KassabaSystems.com се предлагат най-иновативните и съвременни соларни камери за видеонаблюдение, които са способни да работят в обхвата на WiFi и 4G мрежите, чрез поставяне на подходяща SIM карта или връзка към безжична мрежа. Цените при нас са без аналог на пазара, защото работим с директни производители и имаме дългосрочни договори. Възползвайте се и Вие!

 

Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
x

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация Разбирам