Вашата количка

Условия за доставка

*ВАЖНО: ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ СЕ ПОЕМА ОТ КЛИЕНТА!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 1. Всички поръчки на стойност над 100 лв. без ДДС на продукти които не са намалени се доставят безплатно до клиента за сметка на Kassaba Systems Ltd.
 2. Безплатната доставка се извършва до поискване в офисите на куриерска фирма Еконт Експрес за съответното населено място. Ако няма офис на фирмата доставчик в съответния район, услугата се заплаща от клиента. 
 3. При ползване на каквато и да е търговска отстъпка или при поръчка на промоционални продукти незвисимо от стойността на поръчката, доставката е за сметка на клиента. 
 4. При избор на куриер от страна на клиента доставката е за негова сметка и се изисква банково плащане по проформа фактура.

ДОСТАВКА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА

 1. Поръчки на стойност под 100 лв. без ДДС се доставят за сметка на клиента.
 2. При избор на куриер различен от Еконт Експрес, поръчаните от Вас продукти могат да бъдат доставени с избран от Вас куриер в цялата страна за Ваша сметка.
 3. При ползване на каквато и да е търговска отстъпка.
 4. При поръчка на промоционални продукти.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА

 1. Всички пратки изпращани от Kassaba Systems Ltd. се изпращат с опцията "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ" и имат възможност да бъдат отворени за преглед преди плащане от клиента.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 1. С наложен платеж при получаване на пратката.
 2. Авансово плащане по проформа фактура чрез банков превод.

Заявките се обработват всеки ден до 16:30. Постъпила заявка след 16:30 автоматично се прехвърля за следващия работен ден.  Доставките се изпращат всеки ден от понеделник до петък, между 9: 00 - 16:30 часа. Срокът за доставка е 1 - 2 работни дни след получаване на поръчката. За продукти, които не могат да бъдат доставени в рамките на този период, ние ще се свържем с Вас по имейл или телефон. Когато доставката се извършва с куриер по избор на клиента съответната заявките се обработва до 15:30. Такива заявки постъпили след 15:30 се прехвтрлят за следващия работен ден.

Когато доставката е за сметка на клиента цената е съгласно обявените такси на желания от клиента куриер!

При наличие на допълнителни въпроси от Ваша страна относно условията на доставка или нещо друго, пишете ни на: office@kassabasystems.com или се обадете на: +359 2 820 26 10; +359 887 20 26 10

Безплатна доставка при поръчки на стойност над 100 лв. без ДДС