Вашата количка

Инструкции

19-04-2021 ИНСТАЛИРАНЕ И ДОБАВЯНЕ НА УСТРОЙСТВО В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ UBox
Николов Борислав 0 612
Как да инсталирате и конфигурирате мобилно приложение UBox и да настроите 4G соларна камера към WiFi мрежата.UBox е безплатно мобилно приложение за отдалечен достъп през смартфон или таблет за 4G соларна камера ICM-4GPT. Можете да го свалите безплатно за Android от Google Play Store и за iOS от Apple App Store.***Поставете 4G SIM картата в слота, п..
12-04-2021 Инсталиране и добавяне на устройство в мобилно приложение MyCam
Galinov Nikolay 0 602
Как да инсталирате и конфигурирате мобилно приложение MyCam и да настроите 4G соларна камера към WiFi мрежата.***Поставете батериите в соларния панел, поставете 4G SIM картата в слота, поставете MicroSD карта памет с максимален обем до 64GB в слота, включете панела към камерата.​***Поставете батериите в соларния панел, поставете 4G SIM картата в сл..
18-02-2021 Мобилно приложение XMEYE - представяне и функционалности
Galinov Nikolay 0 714
XMEye e безплатно мобилно приложение за наблюдение на IP камери, DVR, NVR на Xiongmaitech XM TRX. Приложението се поддържа от операционни системи Android и iOS. Работи на смартфони и таблети. XMEye се използва за наблюдение на DVR, NVR мрежови рекордери, безжични wifi камери, цифрови IP камери. Основни функции на приложението са:Реги..
18-06-2020 Настройки за получаване на известия при детекция движение през мобилно приложение iCSee за XM TRX камери
Galinov Nikolay 0 1317
Настройки за получаване на известия при детекция движение през мобилно приложение iCSee за XM TRX камери 1. След като вече сте конфигурирали камерата към интернет и мобилното приложение чрез тази инструкция и искате да получавате известия за детекция на движение е необходимо да отворите настройките на приложението в менюто за настройка на о..
17-06-2020 Инсталиране, добавяне на устройство и преглед на записи - TRX VMS софтуер за компютър
Galinov Nikolay 0 1117
Инструкция за добавяне на XM TRX устройство в VMS софтуер за наблюдение и администрация от компютър 1. Сваляте софтуера от сайта на kassabasystems.com или директно от ТУК.2. Инсталирате сваления файл, след успешно инсталиране на софтуера, ще се появи икона на началния екран на компютъра. 3.  Стартирайте иконата. П..
13-06-2020 Мобилно приложение XMEye - кодове за грешки и тяхното значение
Galinov Nikolay 0 1224
Мобилно приложение XMEye - кодове за грешки и тяхното значениеXMEye e безплатно мобилно приложение за наблюдение на IP камери, DVR, NVR на Xiongmaitech XM TRX. Приложението се поддържа от операционни системи Android и iOS. Работи на смартфони и таблети. XMEye се използва за наблюдение на DVR, NVR мрежови рекордери, безжични wifi камери, цифрови..
13-06-2020 Резервиране на адреси на безжични WiFi камери XM TRX и добавянето им към NVR устройство
Galinov Nikolay 0 1053
Резервиране на адреси на безжични WiFi камери XM TRX и добавянето им към NVR устройствоЗа да можете да конфигурирате безжичните камери към видеорекордера е необходимо да направите няколко допълнителни настройки освен стандартните. В следващите стъпки ще научите какво и как трябва да бъде направено. 1. След получаване на комплекта е..
21-06-2019 Инсталиране и настройка на Tuya Smart, добавяне на IP камерa SMARTCAM към WIFI мрежата
Galinov Nikolay 0 2650
Как да инсталирате и конфигурирате мобилно приложение TuyaSmart и да настроите IP камера SMARTCAM към WIFI мрежата.TuyaSmart е безплатно мобилно приложение за отдалечен достъп през смартфон или таблет за камера SMARTCAM. Можете да го свалите безплатно за Android от Google Play Store и за iOS от Apple App Store. *За да конфигурирате усп..
18-06-2019 Представяне на мобилно приложение за камера ROBOTCAM - YCC365 Plus
Galinov Nikolay 0 1951
Представяне на функции на YCC365 PLUS мобилно приложение за WIFI камера ROBOTCAM  ..
18-06-2019 Как да преглеждате и сваляте записи през CMS на XM TRX устройства
Galinov Nikolay 0 2029
Видео инструкция за търсене, преглеждане и сваляне на записи през безплатния CMS софтуер за XM TRX устройства.  ..
14-06-2019 Инсталиране и настройка на YCC365 Plus, добавяне на IP камерa ROBOTCAM към WIFI мрежата
Galinov Nikolay 0 12298
Как да инсталирате и конфигурирате мобилно приложение YCC365Plus и да настроите IP камера ROBOTCAM към WIFI мрежата YCC365Plus е безплатно мобилно приложение за отдалечен достъп през смартфон или таблет за камера ROBOTCAM. Можете да го свалите безплатно за Android от Google Play Store и за iOS от Apple App Store.*За да конфигурират..
14-06-2019 Инсталиране и настройка на iCSee, добавяне на IP камерa към WIFI мрежа
Galinov Nikolay 0 4101
Видео инструкция за конфигуриране на WIFI IP камери XM TRX работещи с iCSee и XMEye.    ..
Показани са от 1 до 12 от 36 резултата (3 страници)
x

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация Разбирам