Вашата количка

Купи на изплащане видеонаблюдение или алармена система


Вземи техника или изгради система за видеоналюдение на лизинг.

КАССАБА СИСТЕМС ООД Ви предоставя възможност да се възползвате от закупуването на стоки и/или услуги на изплащане чрез TBI кредит. Опцията е валидна за суми над 150 лева и покрива суми до 30 000 лева за физически и 50 000 лева за юридически лица. Отпуснатият лизинг включва стойността на стоката и/или услугата, без сумата за куриерска доставка, ако е необходима такава. При ползване на куриерска услуга, заплащането на доставката се поемакогато от страна на клиента.

Какво може да бъде закупено на изплащане?

Вие може да закупите всяка една предлагана от нас стока или услуга на лизинг, когато стойността на покупката отговаря на описаните по-горе условия.  Това включва:

  1.  Техника за видеонаблюдение
  2.  Техника за алармени системи
  3.  Смарт хоум устройства
  4.  Изграждане на система за видеонаблюдение
  5.  Изграждане на алармена система
  6.  Изграждане на структурно окабеляване (компютърна мрежа)
  7.  Кабели за видеонаблюдение, захранвания, видеоконвертори, HDMI и VGA екстендери, PoE суйчове, HDMI кабели и др.


Какво е Ти Би Ай Банк?

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, част от които са и утвърдените на българския пазар марки: TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent. За да отговори на високите очаквания на своите клиенти,TBI Bank си поставя за цел да предложимодерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

Защо да изберете Ти Би Ай Банк?

БЪРЗИНА

Бърза и улесна възможност за кандидатстване - онлайн или в шоурума на Kassaba Systems, която ти предоставя опция за закупуване на желаните продукти/ услуги, на стойност между 150 и 50 000 лева.

СВОБОДА

Опция за погасяване на кредита до 60 месеца.

УДОБСТВО

Кандидатствате онлайн чрез формата за онлайн заявка. При въпроси относно опцията за закупуване на техника/ услуга чрез изплащене, не се колебайте да се свържете с нас!