За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

5 лесни стъпки за свързване на конектори към микрокоаксилен кабел

от | Публикувано в Съвети за видеоконтрол | Все още няма коментари | 2748 прочита

За надежден пренос на сигнала при изграждане на система за видеонаблюдение ви е необходим качествен кабел. В настоящата статия ще ви предоставим 5 лесни стъпки, с които да свържете комбиниран микрокоаксиален кабел към BNC и захранващ конектор. Ние ви препоръчваме микрокоаксиален кабел комбиниран със захранващ чифт 2х0.75, тъй като е с 96% медно жило и висока плътност на оплетката. Кабелът е подходящ за употреба при HD и Full HD системи за видеоконтрол с висока резолюция.

1. За свързване на висококачествен комбиниран микрокоаксиален кабел с 2х0.75 захранваща част ще са ви необходими: KS-BNCU0212 универсален BNC конектор и KS-PW захранващ мъжки конектор ( в случай, че ще захранвате камерата с адаптер е необходимо от единия край, към който ще бъде свързана камерата, да поставите мъжки конектор, а от другата част женски конектор KS-PWF, който ще се свърже към захранването).

 

cctvahd.

2. BNC конектора съдържа две части. Необходимо е да отвиете горната част.

cctvahd.

3. Поставете горната част ( тази с пружинката) върху сигналния кабел, за да го предпазите от повреждане. След това сложете долната част от конектора, както е показано на снимката. Необходимо е да затегнете с отвертка винта разположен на BNC конектора

cctvahd.

4. След това свържете захранващия кабел към мъжкия конектор. Червената жица отива в страната обозначена със знак "+", а черната при "-". Отново е необходимо да завиете с отвертка винтовете.

cctvahd.

5. И сте готови! :)

 

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени