За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Производители
12
27
13
11
25
22
Резолюция
13
57
56
205
157
60
Брой камери
125
81
39
37
38

Комплекти за видеонаблюдение

Филтрирай по категория
Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
2KD - Full HD система с 2 броя куполни камери 1080P
Full HD комплект за видеонаблюдение с 2 куполни камери с възможност за работа в 4 режима: AHD, CVI, TVI, CVBS и нощно виждане до 20 метра, подходящи за вътрешен монтаж и наблюдение на закрити помещения, офиси, охрана на къщи и вили и 4 канален 1080N DVR. Към рекордера включен в комплекта могат да бъдат добавени още две камери.  Комплектът в..
-40.8%
2IR31XM - 2MPX система за видеонаблюдение с 2 IR Full HD камери и 4 канален DVR
2MPX система за видеонабюдение с 4 броя IR булет камери - 1080Р, която ви позволява да покриете дистанция до 25 метра при наблюдение в нощен режим и реални и наситени цветове в дневен. В комплекта е включен 4 канален професионален хибриден видеорекордер, който има 5 различни режима на работа: AHD, TVI, CVI, IP, CVBS (аналог). Можете да добавит..
-40.8%
2ColorVu — Full HD ColorVu комплект за видеонаблюдение с 2 камери и хибриден DVR
2ColorVu - Професионален Full HD ColorVu Комплект с 2 ColorVu булет камери, поддържащи 4 режима на работа и хибридно записващо устройство - DVR 5 в 1. Корпусните камери работят на минимална осветеност и с технологията ColorVu позволяват цветна картина в нощен режим. Реални и наситени цветове в дневен режим и възможност за детайлна настрой..
2DNR - 1080P FULL HD система за видеонаблюдение с 2 вандалоустойчиви камери и DVR
2MPX комплект за видеонаблюдение от висок клас. Системата включва 2 броя вандалоустойчиви камери и 1 брой четири канален хибриден рекордер. Обхват до 25 метра в нощен режим и широкоъгълен обектив 3.6мм. Възможност за добавяне на допълнителни 2 камери на 2MPX, тъй като рекордера е 4 канален. Безплатно приложение за Android и iOS - XMeye и софтуер за..
-42.6%
2IR31TP - 2MPX комплект за видеонаблюдение с 2 броя Full HD камери, хибриден DVR, кабели и захранване
Готов комплект за видеонаблюдение с 2 броя IR камери с висока 2MPX Full HD резолюция и възможност за нощно наблюдение до 25 метра. Камерата е прахо и влагозащитена IP66 и широкоъгълен 3.6 мм фиксиран обектив. Комплектът включва и 5 в 1 хибриден Full HD видеорекордер с възможност за работа в различни режими: AHD, TVI, CVI, CVBS (аналог) и IP. С..
4DBA5K - 5MPX комплект за видеонаблюдение с 4 куполни вандалоустойчиви камери и DVR 5 в 1 Longse
5MPX Професионален комплект за видеонаблюдение, включващ 4 броя 5 мегапикселови 4 в 1 Ultra HD вандалоустойчиви куполни камери. Устройствата предлагат изключително високо качество на изображението и наситени цветове. Снабдени са в широкоъгълен обектив 3.6мм, 14µ x 18PCS прикрити LED IR осветители за нощно виждане до 20 метра и имат влаго..
-52.9%
4FHD - 2MPX готова система за нощно видеонаблюдение до 25 метра 1080P
2 мегапикселова система с 4 броя IR камери - 1080Р, която ви позволява да покриете дистанция до 25 метра при наблюдение в нощен режим. Устройствата са с 3D стойка за улеснен монтаж на стена или таван. В комплекта е включен 4 канален професионален видеорекордер, който предлага 5 различни режима на работа: AHD, TVI, CVI, IP, CVBS (аналог). DVR-ъ..
-50.8%
4DIR4K - 8MPX комплект за видеонаблюдение с 4 бр. 4K Ultra HD камери и хибриден XVR
8MPX професионален комлект за видеобанлюдение с 2 броя булет IR камери, 2 бр. вандалоустойчиви куполни камери и хибриден XVR. Включениете в системата за видеонаблюдение охранителни камери са от висок клас и предоставят високо качество на изображениета в дневен и нощен режим. Нощното им наблюдение е до 25 метра и са с елегантен метален корпус. Булет..
-40.9%
4IR32TP - Full HD комплект за видеонаблюдение с 4 броя IR камери 1080P и DVR
Full HD комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери 1080P и DVR. Охранителните камери включени в системата са с висок клас матрица , разполагат с 3.6мм обектив и широк ъгъл на виждане до 90°. 6 ARRAY IR диода за нощно наблюдение до 30 метра и 3D стойка със скрито водене на кабела за лесен монтаж на таван или стена.. Системата е подходящ..
-43.8%
8DNR5K - Ultra HD професионален комплект за видеонаблюдение с 8 бр. камери и 5 в 1 DVR
Висок клас система за видеонаблюдение с висока ULTRA HD резолюция - 5MPX. Включените в комплекта камери поддържат 2560(H) x 1920 (V) резолюция като получавате изключително ясна картина в дневен и нощен режим на работа. Разполагат с широкоъгълен обектив - 3,6 мм и ъгъл на виждане над 90°. Поддръжка на 4 - те режима - AHD, TVI, CVI, CVBS. Вг..
-51.7%
HIKVISION4IR - 4MPX комплект за видеонаблюденеи с 4бр. IR булет камери и DVR Hikvision
4 канална система за видеонаблюдение с включени 4бр. UltraHD 4MPX Lite булет 4в1 камери и пентабриден 4MPX Hikvision XVR с възможност за наблюдение без реален статичен IP адрес от всяка точка на света. XVR позволява позволява добавяне на 2 допълнителни IP камери едновременно с 4бр. аналогови HD камери. Безплатен CMS софтуер за Window..
-39.3%
2DNR5K - 5MPX Ultra HD комплект за видеонаблюдение с 2 бр. вандалоустойчиви камери и DVR
Професионална система за видеонаблюдение с с 2бр. камери с висока резолюция 5MPX на камерите и видеорекордера. Вандалоустойчивият корпус на куполните камери позволява външен и вътрешен монтаж и IP67 степен на защита. Широкоъгълен обектив 3,6мм и 18бр. IR диоди за по-добро нощно виждане до 25м. Камерите поддържат и 4-те технологии AHD, TVI, CVI..
-48.5%
4ColorVu — 2MPX ColorVu система за видеонаблюдение с 4 камери и хибриден DVR
4ColorVu - 2MPX ColorVu система за видеонаблюдение включващ 4 ColorVu корпусни камери и хибридно записващо устройство - DVR. Камерите имат вградена ColorVu технология, която позволява цветна картина в нощен режим.  Комплекта е подходящ за външен монтаж или във влажни и запрашени помещения, тъй като степента на защита на камерите..
-54.2%
4DBA-G – Пълна 5MPX 4 канална система за видеонаблюдение LONGSE
Пълен комплект за видеонаблюдение от висок клас 5MPX с 4 куполни вандалоустойчиви камери 4 в 1 (AHD, TVI, CVI, CVBS), 4 канален хибриден DVR от последно поколение и всички необходими аксесоари за изграждане на цялостна система. Камерите включени в комплекта са прахо и влаго защитени IP66 и имат 24*5мм инфрачервени диода за наблюдение през нощта на ..
-32%
4IRFF - Пълен 1080P комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери и DVR
Пълен 2MPX комплект с 4 IR булет камери 1080P от висок клас и 4 канален хибриден 5 в 1 DVR. Всяка една от камерите разполага с 90° на виждане и покрива периметър от 25 метра в нощен режим. Може да наблюдавате записите и камерите в реално време през компютър или смартфон с помоща на безплатен CMS софтуер XM/JUFENG и мобилно приложение XMEye. Ком..
-35.9%
4LBH5MP-L - 5MPX пълен комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери и Ultra HD DVR
Пълен Ultra HD 5MPX комплект с 4 IR булет камери за нощно наблюдение до 30 метра и 5 в 1 хибриден DVR LONGSE. Възможност за отдалечено наблюдение в реално време и преглед на записите чрез интернет с помоща на компютър или мобилен телефон. Висок клас професионален комплект от последно поколение, който включва всички необходими компоненти за изгражда..
-37.1%
8IR31XM-F - 2MPX комплект за видеонаблюдение с 8 броя Full HD IR камери и хибриден DVR
Готова 2 мегапикселова Full HD система за видеонаблюдение с 8 броя IR булет охранителни камери с висока резолюция и нощно виждане до 25 метра. Широкоъгълен 3,6мм обектив и ъгъл на виждане с обхват 90°. Комплектът включва и хибриден DVR 5 в 1 с интуитевен софтуер, меню на български език и възможност за отдалечено наблюдение през компютър и мобил..
-32.4%
SOLD OUT2DS4K - 4K 8MPX система за видеонаблюдение с 2 куполни камери и пентабриден 8MPX XVR
Професионална система система за видеонаблюдение с 2 4K вандалоустойчиви камери с 8MPX резолюция и пентабриден 4K 8MPX XVR. Камерите са със защитa IP66, което позволява външен монтаж. OSD меню за детайлна настройка на картината като яркост, контраст, WDR и др. Възможност за превключване между режимите - AHD, CVI, TVI, CVBS (аналогов). Вандалоу..
-42.8%
4IR31TP - Full HD комплект за видеонаблюдение с 4 броя камери 2MPX и Full HD DVR
Готова система за видеонаблюдение с 4 броя IR камери с висока 2 мегапиксела резолюция. Камерите са прахо и влагозащитени, подходящи са за външен монтаж и нощно наблюдение до 25 метра. Комплектът включва и хибриден Full HD DVR 5 в 1, който дава възможност за отдалечено видеонаблюдение през компютър или мобилер телефон. Комплектът включва: T..
-19.2%
4IR32XM - пълен комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери и DVR за външен монтаж
Пълен комплект за видеонаблюдение с 4бр. IR охранителни корпусни камери 2MPX 1080P с нощно наблюдение до 30м., Full HD 4 канален хибриден DVR 5 в 1. Видеорекордерът поддържа AHD, CVBS, TVI, CVI и IP камери. Безплатен софтуер за отдалечено наблюдение и преглед на записите от компютър. Безплатни мобилни приложения за iPhone и Android. Запис при движе..

Съществува огромно количество варианти от готови комплекти на системи за видеонаблюдение. Те са съобразени с повечето стандартни обекти и помещения, като компонентите им са така подбрани, че да си съответстват помежду си и работата им да е напълно съвместима. Те са много добър вариант за хората, които не разбират от изграждане на подобни инсталации и спестяват на потребителя затруднението да подбира отделните модули самостоятелно.
При подбора, има значение и къде ще бъдат използвани готовите комплекти за видеонаблюдение, за това нека разгледаме някои особености. Доверявайки се на такова комбинирано решение, инсталацията се извършва бързо и започва да работи почти веднага, а компонентите са подбрани съвместимо, което гарантира пълна работоспособност на системата.

ВИДОВЕ ГОТОВИ СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И КОМПЛЕКТИ

Съчетаните решения са съобразени в зависимост от големината на охраняемия обект и за това са разделени на различни видове, според условията на употреба и размерите. Можете да намерите следните видове за:

  • За дома;
  • За офиса;
  • За апартаменти;
  • За складови помещения;
  • За наблюдение на периметър;
  • За контрол и охрана на дейностите в производствени предприятия;
  • За хотели;
  • За паркинги;
  • За търговски обекти;
  • Комбинирани;

КАКВО СЕ ВКЛЮЧВА В ТЯХ?

За сигурността на дома, важна особеност е той да се наблюдава по периметъра, така че в съответния комплект за видеонаблюдение са включени камери за външен монтаж, с IR осветители за нощно наблюдение.
За офиси и училища са подготвени варианти с многоканални видеорекордери и увеличен брой IP камери.
За дома са предвидени от 2 до 4 камери и четириканален рекордер със захранване.
В комплектите за видеонаблюдение на периметър влиза специално оборудване, снабдено със по-голям брой осветители на нощно виждане, вариофокален обектив за финна настройка на желаното изображение и повишена защита от влага и прах.
Комбинираният комплект за видеонаблюдение е оборудван както с външни, така и с вътрешни камери за наблюдение, DVR с голям твърд диск, захранващ блок и необходимите за нормалната работа кабели. Този тип е подходящ и за охраната на развлекателни, обществени, бизнес и административни здания. Също и за частни общежития и хотели.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ KASSABA SYSTEMS LTD.?

Като директен вносител на комплекти за видеонаблюдение, онлайн магазин KassabaSystems.com може да осигури евтини цени и нови качествени решения с изключителни условия за пазаруване. При поръчки над 100 лв, автоматично доставката става Безплатна. Ако имате нужда от експертна консултация или техническа поддръжка, винаги можете да разчитате на професионалните ни консултанти, които ще се съобразят конкретно с вашия случай и ще ви предложат най-доброто решение за сигурността на охраняемия обект. За да се включите и вие към голямата общност на Kassaba Systems Ltd., то тогава елате още сега при нас и с удоволствие ще ви помогнем.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени