За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!
Филтър
Цена
лв. лв.
Производители
12
27
13
11
25
22
Резолюция
13
57
56
60
Производител
196
Брой камери
125
81
39
37
38

Комплекти за видеонаблюдение

Филтрирай по категория
Изглед: Списъчен /Табличен
Сравни
Покажи:
Ред:
2S32IR - 1080P комплект за видеонаблюдение с две камери със Sony матрица и хибриден DVR
Висок клас професионален 1080P Full HD пълен комплект за видеонаблюдение с 2 броя 2MPX IR камери за видеонаблюдение с последно поколение SONY IMX323 матрица. Висока резолюция на изображението и възможност за наблюдение до 30 метра в нощен режим. Вграден фиксиран 3.6мм обектив и широк 90° ъгъл на виждане. Комплектът включва и хибриден 4 канален ..
Нов
2DNS — FULL HD комплект за видеонаблюдение с 2 куполни камери и DVR
1080P система за видеонаблюдение от висок клас. Комплектът включва 2 бр. Full HD куполни камери и 1 бр. четири канален хибриден рекордер. Обхват до 20 метра в нощен режим и широкоъгълен фиксиран обектив 3.6мм. Комплектът съдържа: CS-DNSAHD2TP - 2 броя куполни камери 1080P за видеонаблюдение 4 в 1 TRX-1104AHDN - 1 брой 4 канален 1080N 5 в..
-29.8%
2IR31TP - 2MPX комплект за видеонаблюдение с 2 броя Full HD камери, хибриден DVR, кабели и захранване
Готов комплект за видеонаблюдение с 4 броя IR камери с висока 2MPX Full HD резолюция и възможност за нощно наблюдение до 25 метра. Прахо и влагозащитена IP66 и широкоъгълен 3.6 мм фиксиран обектив. Комплектът включва и 5 в 1 хибриден Full HD видеорекордер с възможност за работа в различни режими: AHD, TVI, CVI, CVBS (аналог) и IP. Устройствата..
-8%
4IR31S - Комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери и DVR TRX 1080P
Комплект с 4 Full HD IR камери с последно поколение матрица и DVR. Всяка камера покрива до 25 метра в нощен режим. Влагозащитени за външен монтаж - IP66. Широкоъгълен фиксиран обектив 3.6мм и ъгъл на сцената 90°. Възможност за отдалечено наблюдение през смартфон или компютър посредством Интернет.  Комплектът включва: TRX..
-45.6%
4IR31TP - Full HD комплект за видеонаблюдение с 4 броя камери 2MPX и Full HD DVR
Готова система за видеонаблюдение с 4 броя IR камери с висока 2 мегапиксела резолюция. Камерите са прахо и влагозащитени, подходящи са за външен монтаж и нощно наблюдение до 25 метра. Комплектът включва и хибриден Full HD DVR 5 в 1, който дава възможност за отдалечено видеонаблюдение през компютър или мобилер телефон. Комплектът включва: T..
-25.3%
2FEH5K - 5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 2 камери и DVR - Longse
Професионален 5MPX комплект за видеонаблюдение с 2 броя Ultra HD камери и хибриден видеорекордер 5 в 1 на един от водещите производители на пазара Longse. Висок клас IR камери от последно поколение с елегантен, метален корпус. Подходящи за външен монтаж и наблюдение в нощен режим до 30 метра. Отдалечено наблюдение през мобилно устройство и компютър..
4XVR-IR - 5MPX комплект за видеонаблюдение с 4 Ultra HD камери и 4 канален хибриден DVR
5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 4 броя булет камери с изключително висока Ultra HD резолюция. Ясни и наситени цветове в дневен режим на работа и ясна картина до 25 метра в нощен. Възможност за работа в 4 режима: AHD, CVI, TVI, CVBS, превключващи се лесно чрез OSD меню, откъдето можете да правите и допълнителни настройки на изображе..
-45%
4XVR-F - пълен 5MPX комплект за видеонаблюдение с 4 Ultra HD камери и хибриден DVR
5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 2 броя IR Ultra HD камери за външен монтаж и наблюдение в нощен режим до 30 метра, 2 броя куполни Ultra HD камери за вътрешен монтаж и наблюдение в нощен режим до 20 метра и професионален хибриден DVR от последно поколение, който ви дава възможност за отдалечено наблюдение през мобилно устройство и к..
-36.4%
2IR31KS - 5MPX комплект за видеонаблюдение с 2 IR Ultra HD камери и DVR
5MPX система за видеонаблюдение с 2 IR камери 4 в 1 с изключително висока Ultra HD резолюция. Камерите са прахо и влагозащитени - IP66, което ги прави подходящи за външен монтаж. Реални и наситени цветове в дневен режим на работа и ясна картина до 25 метра в нощен. Компелктът включва и хибриден Ultra HD 4 канален DVR 5 в 1. Комплектът включва: ..
-44.8%
2DBA5K - 5MPX Ultra HD комплект за видеонаблюдение с 2 куполни камери и DVR 5 в 1 Longse
5MPX Професионална система за видеонаблюдение с 2 броя 5 мегапикселови 4 в 1 Ultra HD куполни камери и хибриден DVR на един от водещите производители на пазара LONGSE. Устройствата предлагат изключително високо качество на изображението и наситени цветове. Професионален XVR с поддръжка на AHD, TVI, CVI, CVBS, IP камери при максимална поддържана рез..
-44.5%
2IR32K5 - 5 MPX комплект за видеонаблюдение с 2 IR камери 4 в 1 и хибриден 4 канален Ultra HD DVR
5MPX комплект за видеонаблюдение с два броя IR камери с изключително висока Ultra HD резолюция. Камерите са подходящи за външен монтаж и позволяват нощно наблюдение до 30 метра, благодарение на вградените инфрачервени диоди, които се превключват автоматично при работа през нощта. Комплектът включва и хибриден 4 канален Ultra HD видеорекордер 5..
-20%
2IR5K - 5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 4 Ultra HD камери и хибриден DVR 5 в 1
5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 4 броя камери с изключително висока Ultra HD резолюция и наблюдение в нощен режим до 25 метра. Широк ъгъл на виждане - 90° и възможност за избор между 4 режима на работа: CVI, TVI, AHD и CVBS. Комплектът включва и професионален, хибриден видеорекордер 5 в 1 от последно поколение с графично меню н..
-42.7%
4CH5MP - 5MPX комплект за видеонаблюдение с 4 броя IR камери и Ultra HD DVR
Ultra HD комплект за видеонаблюдение с 4 броя IR камери с изключително висока 5MPX резолюция с възможност за работа в 4 режима (AHD, TVI, CVI, CVBS) . Допълнително OSD меню за превключване на режимите и детайлна настройка на изображението. Нощно наблюдение до 30 метра и 100° ъгъл на виждане. Камерите са влагозащитени IP66 подходящи за външен мо..
-30%
8LBP5FEH - Ultra HD комплект за видеонаблюдение с 8 IR камери и хибриден DVR 5 в 1
Професионален 5MPX комплект за видеонаблюдение с 8 броя Ultra HD IR камери 4 в 1 за външен монтаж и нощно видеонаблюдение до 40 метра. Комплектът включва и хибриден Ultra HD видеорекордер 5 в 1. Системата предлага видеонаблюдение с изключително висока 5MPX резолюция и възможност за отдалечено наблюдение през мобилно устройство или компютър. Комп..
4IRF - Комплект с 4 1080P Вариофокални IR камери за нощно видеонаблюдение до 40 метра
Full HD система за видеонаблюдение с 4 външни Full HD камери с обхват до 40 метра. Комплекта е подходящ за използване в подземни и  надземни паркинги, производствени бази, складови бази, големи търговски обекти или открити пространства с голяма площ. Комплектът включва:  TRX-1104AHDN - 1 бр. 4 канален 1080N 5 в 1 Full HD DVR; &..
-25.1%
4XVR5DL - 5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 4 вариофокални камери 4 в 1 и хибриден DVR Longse
5MPX професионален комплект за видеонаблюдение с 4 броя вариофокални камери за вътрешен монтаж с възможност за работа в 4 режима: AHD, CVI, TVI, CVBS. Изключително висока Ultra HD резолюция и наблюдение в нощен режим до 20 метра. Комплектът включва и хибриден видеорекордер от последно поколение. Поддържа интелигентни функции като: детекция на лице,..
-50%
8DNTP - Full HD комплект за видеонаблюдение с 8 вандалоустойчиви, куполни камери и DVR
Професионална система за видеонаблюдение с 8 броя куполни, вандалоустойчиви камери за външен монтаж. Всяка камера разполага с 18 инфрачервени SMART диода за наблюдение през нощта на дължина до 25 метра. Комплектът включва и 8 канален хибриден видеорекордер с ултра висока Full HD (1920x1080) резолюция. Възможни варианти на запис: непрекъснат, п..
-43.2%
8DWH - Комплект с 8 вандалоустойчиви куполни камери и DVR
Комплект за видеонаблюдение, включващ 8 броя куполни камери и 4 канален хибриден рекордер. Камерите са с 2МРХ резолюция, нощно наблюдение до 25 метра и метален влагозащитен и вандалоустойчив корпус. DVR устройството позволява поставяне на микрофон и отдалечено наблюдение и преглед на записите през интернет от телефон и/или компютър. Комплектът е по..
-38.7%
4IR5M - Ultra HD комплект за видеонаблюдение с 4 IR камери и хибриден Ultra HD DVR
Система за видеонаблюдение с 4 броя IR камери с изключително висока резолюция и хибриден 4 канален видеорекордер. Камерите са със стандартен фиксиран 3.6мм обектив и 90° ъгъл на виждане. Поддържат 4 режима на работа: AHD, CVI, TVI и CVBS. В комплекта е включен и професионален DVR с възможност за отдалечено наблюдение и преглед на записите през ..
-30%
4IRVP – готова 2МРХ система за нощно наблюдение до 40 метра
Готов Full HD комплект за професионално видеонаблюдение с 4 броя булет камери, с варифокален обектив (2.8-12мм), които ще ви позволят да обхванете широк ъгъл на наблюдение. Устройствата с вградени 42*5мм инфрачервени диода за наблюдение през нощта на дължина до 40 метра. В системата е включен 4 канален видеорекордер с опция за наблюдение от ра..
-17.1%

Съществува огромно количество варианти от готови окомплектовани системи за видеонаблюдение. Те са съобразени с повечето стандартни помещения и компонентите им са така подбрани, че да си съответстват помежду си и работата им да е напълно хармонизирана. Те са много добър вариант за хората, които не разбират от изграждане на подобни инсталации и спестяват на потребителя затруднението да подбира отделните модули самостоятелно.

Има значение и къде ще бъдат използвани, за това нека разгледаме някои особености. Доверявайки се на такова комбинирано решение, инсталацията се извършва бързо и започва да работи почти веднага, а компонентите са подбрани съвместимо, което гарантира пълна работоспособност на системата.

Видове готови системи за видеонаблюдение и комплекти

Съчетаните решения са съобразени в зависимост от големината на охраняемия обект и за това са разделени на различни видове, според условията на употреба и размерите. Можете да намерите следните видове за:

  • За дома;
  • За офиса;
  • За апартаменти;
  • За складови помещения;
  • За наблюдение на периметър;
  • За паркинги;
  • За търговски обекти
  • Комбинирани

Какво се включва в тях?

За сигурността на дома важна особеност е той да се наблюдава по периметъра, така че в съответния комплект са включени камери за външен монтаж с IR осветители за нощно наблюдение..

За офиси и училища са подготвени варианти с многоканални видеорекордери и увеличен брой камери.

За дома са предвидени 1 - 2 камери и четириканален рекордер със захранване.

В комплектите за наблюдение на периметър влиза специално оборудване, снабдено със по-голям брой осветители на нощно виждане, вариофокален обектив за финна настройка на желаното изображение и повишена защита от влага и прах.

Комбинираната система е оборудвана, както с външни, така и с вътрешни модули за надзор, видеорегистратор с голям твърд диск, захранващ блок и необходимите за нормалната работа кабели. Този тип е подходящ и за охраната на развлекателни, обществени и административни сдания. Също и за частни общежития.

Защо да изберем Kassaba Systems Ltd.?

Като директен вносител на компоненти за видеонаблюдение, ние можем да осигурим напълно конкурентни цени и качествени продукти с изключителни условия за пазаруване. При поръчки над 100 лв, автоматично доставката става Безплатна. Ако имате нужда от експертна консултация, винаги можете да разчитате на професионалните ни консултанти, които ще се съобразят конкретно с вашия случай и ще ви предложат най-доброто решение за сигурността на охраняемия обект.

За да се включите и вие към голямата общност на Kassaba Systems Ltd., то тогава елате още сега при нас и с удоволствие ще ви помогнем.

Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2020 © Всички права запазени