За поръчки: +359 2 820 26 10/ +359 887 202610
Кошницата е празна!

Инсталиране и настройка на YCC365 Plus, добавяне на IP камерa ROBOTCAM към WIFI мрежата

от Borislav Nikolov | Публикувано в Инструкции | Все още няма коментари | 13197 прочита

Как да инсталирате и конфигурирате мобилно приложение YCC365Plus и да настроите IP камера ROBOTCAM към WIFI мрежата

 

YCC365Plus е безплатно мобилно приложение за отдалечен достъп през смартфон или таблет за камера ROBOTCAM. Можете да го свалите безплатно за Android от Google Play Store и за iOS от Apple App Store.

*За да конфигурирате успешно новото устройство е необходимо да активирате местоположението на телефона (Location Services), да деактивирате мобилните данни при настройката, да активирате всички разрешения които телефона иска при инсталиране на приложението.

** При неуспешен опит за настройка по някаква причина, преди да опитате да конфигурирате устройството отново – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го ресетирате от бутона.

 

 

 

 

Стъпка1: След като инсталирате приложението, трябва да се регистрирате. Регистрацията става чрез бутона SIGN UP.

 

 

 

Стъпка 2: Въведете валиден имейл адрес на който ще получите линк за потвърждение. След въвеждане на имейла избирате бутона NEXT.

 

Стъпка 3: В следващия прозорец въвеждате парола за достъп в приложението, паролата трябва да бъде от 6 – 26 знака и да съдържа голяма и малка буква, цифра. След въвеждане на паролата. Потвърждавате с NEXT.

 

Стъпка 4: След въвеждане на паролата, на въведения имейл ще получите мейл за активация. Ако не  го получите до 30 секунди, изберете бутона RESEND. След активиране влизате в профила през бутона Log In.

 

Стъпка 4.1: Ако не активирате линка от имейла, приложението не позволява да продължите работа.

 

Стъпка 5: След като се впишете в профила, избирате + за да добавите ново устройство.

 

Стъпка 6:  Избирате Intelligent camera.

 

Стъпка 7:  Избирате опция 1 – Device adding by scanning the code.

 

Стъпка 8: Маркирате отметката в долната част на екрана “If you have finished the above steps…” . След това изберете Connect to the network.

 

Стъпка 9:  Необходимо е да разрешите приложението да има достъп до местоположението на телефона, за да може камерата да бъде конфигурирана,тази фукнция е задължителна.

 

Стъпка 10:  Въвеждате името на WIFI мрежата и паролата за достъп до нея.

 

Стъпка 11При появяване на QR кода е необходимо да насочите телефона срещу обектива на камерата, за да може камерата да прочете данните за WIFI мрежата чрез кода. След като чуете сигнал издаден от камерата потвърдете с бутона  I heard the “beep” voice.

 

Стъпка 12: Камерата се свързва към мрежата.

 

Стъпка 13:  Камерата е добавена успешно. В този прозорец трябва да въведете име на устройството. Имате възможност да изберете от списъка с предложения (Bedroom, Living room и др.) или да въведете име по избор. След като въведете името потвърдете със Start to experience.

 

Стъпка 14В списъка се появява камерата. Когато кликнете върху нея се появява изображение в реално време.

 

 

Коментари (0)

Напиши коментар

Име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведи кода в полето отдолу:
Коментар: Бележка: HTML не се приема!
Kassaba Systems Ltd. 2005 - 2021 © Всички права запазени