В тази статия ще научите кой софтуер за какво се използва, освен това ще можете да си свалите всяка една програма напълно безплатно.

 

 

 

  • CMS / VMS - софтуер за наблюдение и администрация на видеорекордери и IP камери. В него можете да наблюдавате в реално време, да преглеждате направените записи, да променяте настройки и параметри на добавените устройства. Можете да добавите своите устройства както с реален статичен IP адрес, така и по CLOUD номер. Можете да използвате CMS / VMS софтуера за запис директно върху PC. 

Изтеглете стара версия на Classic CMS за WINDOWS от тук  

Изтеглете НОВА версия на Classic CMS за WINDOWS от тук 

Изтеглете TRX VMS за WINDOWS от тук

Изтеглете JFVMS за WINDOWS от тук

Изтеглете VMS за MAC OS (Apple) от тук

 

  • Device Manage - софтуер за търсене на TRX XM устройства в локална мрежа, чрез Device manage софтуера можете да променяте мрежовите настройки на новите устройства спрямо локалната мрежа на рутера.

Изтеглете Classic Device Manage от тук

Изтеглете Device Manage от тук

 

  • Disk Player - софтуер за възпроизвеждане на записи в h.264 формат

Изтеглете Disk Player от тук

 

*Мобилното приложение за наблюдение и администрация на устройството се казва  XMEye, можете да го изтеглите напълно безплатно от Google Play Store за Android устройства и Apple App Store за iPHONE и iPAD. Освен XMEye можете да използвате и  VMEye Super, в зависимост от версията на операционната система на мобилното устройство.